Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız
bende 2 gün önce doktora gittim iki yumurtalığımda polikistik over varmış moralim çok bozuk kızlar senağlama doktor hormon testi yapıcak eşimede siperm testi yapıcak ondan sonra başlıcak tedaviye inşallah zor hamile kalmam kızlar dua edin bana
ayın 17 sinde adet olmam gerekti hala olmadım da dengem bozuldu iyice senağlama

sanırım hrkes molada özlemcim:))
bız burdayız tatlım bız konusalım olmaz mı:)))
ozlem ben tedavi görüyorum çatlatma iğnesi oldum geçen ay hiç adet olamıyordum şükür

buna bıle sukur dıyosun yanii..canım ya ben pek anlamıyorum bu olaylardan bılıyomusun bu yuzden saskın ordek gıbı konusuyorum lutfen kusuruma bakma canım olur mu:1no2:
benım de adetımgelmedı daha cumadayızzz belım agrısı devAM edıyo esım de aramıs bugun telefonda bebegıne ne ısım koycan dıyo dedım dalga mı gecıyosun yavrumkaydirigubbakcemile yooo diyo bekle bakk cıkıcak dıyo offf yarından sonra pazar gunu gıdıcem hastaneyeşakkıdı ama ınsallahhh adet olmam pazara kadar yaaa cunku adet sancısı gıbı sancım var tam 4gundurrrsenağlama

Merhabalar kızlar
Umutlar başka bahara ertelendi:1shok: azönce adet olmaya başladım hayırlısı böyleymiş
Adet olabiliyorum ya Şükür üzülmedim değil elden bişey gelmiyor

Ceylanım yaaa cidden adet gibi mi azdır o yerleşme kanamasıdır senağlama senağlama senağlama
Adetse de ne yapalım güzelim marta kesin olacak ozaman ama benim anlıyamadım ne zaman yumurlamıştın kuzum sen? yumurtlamandan 14 gün sonra adet olman lazımdı? :uhm:

handancım meleğime 2 ay hasret kalacağım 2 ay çalışmak yasak bir ay rahim yarası bir ay hsg ben epey bekleyeceğim

güzelim bende polikistik overım ama şuan hamileyim sakın ümidini yitirme hormonların en büyük düşmanı stres sakın yapma. Sende hamile kalacaksın benim gibi delikafadulden

06 Şubatta çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatlamış ki 15.gün üstünden adet oldum bu da gelişme mart imkansız kızlar

gecmiş olsun canımm yaaaaa dualarımız senınleeee:Saruboceq:

Plokistik overdim soğan suyuyla folikül yumurtaya döndü şimdi hamile değilim delikafadulden

kamyas okadar çok varki plokistik over olup hamile kalan benim yumurtalıklarımda da sorunum var ben istisnayım

canım benim ya yarandan bi kurtul belki oda bi engel hsgden tertemiz çıkar inş tıkalıysada açılır böylce artık hiç bi engelin kalmaz sorunsuz saglıkla hamiş kalırsın bitanem mayısda bebişin gelir sana o zaman herşeyde bi hayır vardır bu kadar beklemiş sabretmişsin 2 ay daha beklersin melegini yeterki saglıkla gelsin tabiki üzüleceksin şimdi anlıyorum seni ama olumlu şeyleri düşün herşeyde bi hayır vardır

ceylanımmmm hayırlısı tatlımmm sağlıklı bir şekilde reglin bitsin vee mart ayında miyaauwww tatlışkom :jeyyar: :ecrin_bebek:

güzelim bende polikistik overım ama şuan hamileyim sakın ümidini yitirme hormonların en büyük düşmanı stres sakın yapma. Sende hamile kalacaksın benim gibi delikafadulden

onancım peki tedavi gördünmü ve ve kaç uğraştınız hamile kalmak için

Handancım çok saol canım.. anladığını biliyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım evet belimde ağrıyordu ama çatlatma iğnesi oldum bu ay..:1hug:

benim kasıklarım agrıyor sanki her an regl olacak gibiyim goguslerimde de sisme var
son iki adetim 32 gunde periyodu tamamladı.
su an 24. gundeyim hamile olsam belirtiler icin cok erken oldugunu dusunuyorum
beklemek ne kadar zor ya, su erken gebelik idrar testinden alsam mı beklesemmi karasiz kaldım. gecen ay kan testine 60 ytl para verdim negatif cıkınca icime oturdu

benim bilgidim belli olmaz özlemcim bebiş yerleşince hormon salgılıo die biliyorum buda yumurtlamadan sonra 6-7 gün sonraya denk gelio

kızlar bısı sormak ıstıyorummm yerlesme olmadan da kan testınde hamıle oldugumuz bellı olur mu benım hesaplarıma gore bebek varsa bıle 2haftalıktır yerlesme 3uncu haftadan sonra oluyor yaa pazar kan testı ıcın gıtsem cıkar mı cıkmaz mı?????yerlesme tarıhı 27subat gozukuyor hesaplayıcıdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…