bız burdayız tatlım bız konusalım olmaz mı:)))sanırım hrkes molada özlemcim:))
ozlem ben tedavi görüyorum çatlatma iğnesi oldum geçen ay hiç adet olamıyordum şükür
Merhabalar kızlar
Umutlar başka bahara ertelendi:1shok: azönce adet olmaya başladım hayırlısı böyleymiş
Adet olabiliyorum ya Şükür üzülmedim değil elden bişey gelmiyor
selam kızlar nasılsınız
bende 2 gün önce doktora gittim iki yumurtalığımda polikistik over varmış moralim çok bozuk kızlar senağlama doktor hormon testi yapıcak eşimede siperm testi yapıcak ondan sonra başlıcak tedaviye inşallah zor hamile kalmam kızlar dua edin bana
ayın 17 sinde adet olmam gerekti hala olmadım da dengem bozuldu iyice senağlama[/QUOT
umudunu yitirme azmin ve hırsın elinden birşey kaçamaz bunu unutma burdaki daha kötü insanları da unutma..inş seninde olacak güzel bir bebeğin...
selam kızlar nasılsınız
bende 2 gün önce doktora gittim iki yumurtalığımda polikistik over varmış moralim çok bozuk kızlar senağlama doktor hormon testi yapıcak eşimede siperm testi yapıcak ondan sonra başlıcak tedaviye inşallah zor hamile kalmam kızlar dua edin bana
ayın 17 sinde adet olmam gerekti hala olmadım da dengem bozuldu iyice senağlama
selam kızlar nasılsınız
ayın 17 sinde adet olmam gerekti hala olmadım da dengem bozuldu iyice senağlama
Merhabalar kızlar
Umutlar başka bahara ertelendi:1shok: azönce adet olmaya başladım hayırlısı böyleymiş
Adet olabiliyorum ya Şükür üzülmedim değil elden bişey gelmiyor
ceylancım sende kasıklarda agrı falan varmıydı?
güzelim bende polikistik overım ama şuan hamileyim sakın ümidini yitirme hormonların en büyük düşmanı stres sakın yapma. Sende hamile kalacaksın benim gibi delikafadulden
canım benim ya yarandan bi kurtul belki oda bi engel hsgden tertemiz çıkar inş tıkalıysada açılır böylce artık hiç bi engelin kalmaz sorunsuz saglıkla hamiş kalırsın bitanem mayısda bebişin gelir sana o zaman herşeyde bi hayır vardır bu kadar beklemiş sabretmişsin 2 ay daha beklersin melegini yeterki saglıkla gelsin tabiki üzüleceksin şimdi anlıyorum seni ama olumlu şeyleri düşün herşeyde bi hayır vardır
canım evet belimde ağrıyordu ama çatlatma iğnesi oldum bu ay..:1hug: