E
EU1
Ziyaretçi
evet ya çok hoş şarkııııhihoyyyt...........inşaallah hamişimdir
inşalla cnmcımm:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya çok hoş şarkııııhihoyyyt...........inşaallah hamişimdir
Benim de bu ay olmadı tatlım :çok üzgünüm: bakalım önümüzdeki aya görücez.
Bende aynen bu ayı bekliyorum
aynen kızlar ben de bendee:çok üzgünüm:
işte martta çokkkk hamilemizzz olucakkk çokkk
yihhuuuuuuuuuuuuu:hooray::teytey: evet martta bisürrrrrüüüüüüü hamişimiz olacak evet kıssssssssslar bu çalışmalara devvaaaaaaaaaammm..naniknanik
ayakların ,ellerin çok üşümesi gaz sorunu bunlarda belirti olabilirmi..ümitlanmek istemiyorum ama elimde değil..hep böle oluyor..yarında adet olmazsam 5 gün geçmiş olacaksenağlama
benımkı bu ay yandı zaten kızlar bız bılmıyoduk ya bı kez yapsak sanıyoz kı hamıs olucamkaydirigubbakcemile3 soledım esıme adetten sonra duzenlı olarak ılıskıye gırmemız gerekıyomus dedım cok sasırmıstı bu ay yandı valla tugbacıktan da taktıklerı kaptım hamıslerın sozunu dınleyın kızlar ınsalla obur aya da bız hamıs olur anlatırız deneyımlerımızı dımı yaaahihoyyyt
yihhuuuuuuuuuuuuu:hooray::teytey: evet martta bisürrrrrüüüüüüü hamişimiz olacak evet kıssssssssslar bu çalışmalara devvaaaaaaaaaammm..naniknanik
arkadaşlar aranızda adetine çok varken,hamile olduğunu öğrenen arkdaş oldu mu hiç?????ne olur biliyorsanız söyleyin de bende düşüneyim habire hoplayıp zıplaıyorum ...
kızlar aşılamadan 4 gün gecti bugün ay cok heycanlıyım tutmadı diye cok korkuyorum hiç bi agrım sızım yok azcık kasıklarım bile agrımıyo tutmadımı kızlar ya cok üzülüyorum naparım tutmazsa ya naparım benn(((((((((((8
o zaman kürlere başlayıp çalışmaları hızlandırıyoruzzzzzz:teytey: