Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yihhuuuuuuuuuuuuu:hooray::teytey: evet martta bisürrrrrüüüüüüü hamişimiz olacak evet kıssssssssslar bu çalışmalara devvaaaaaaaaaammm..:eek:naniknanik

ayakların ,ellerin çok üşümesi gaz sorunu bunlarda belirti olabilirmi..ümitlanmek istemiyorum ama elimde değil..hep böle oluyor..yarında adet olmazsam 5 gün geçmiş olacaksenağlama

yihhuuuuuuuuuuuuu:hooray::teytey: evet martta bisürrrrrüüüüüüü hamişimiz olacak evet kıssssssssslar bu çalışmalara devvaaaaaaaaaammm..:eek:naniknanik

benımkı bu ay yandı zaten kızlar bız bılmıyoduk ya bı kez yapsak sanıyoz kı hamıs olucamkaydirigubbakcemile3 soledım esıme adetten sonra duzenlı olarak ılıskıye gırmemız gerekıyomus dedım cok sasırmıstı bu ay yandı valla tugbacıktan da taktıklerı kaptım hamıslerın sozunu dınleyın kızlar ınsalla obur aya da bız hamıs olur anlatırız deneyımlerımızı dımı yaaahihoyyyt

ayakların ,ellerin çok üşümesi gaz sorunu bunlarda belirti olabilirmi..ümitlanmek istemiyorum ama elimde değil..hep böle oluyor..yarında adet olmazsam 5 gün geçmiş olacaksenağlama

canım benim seni üzmek istemem ama :1no2:bunlar regl belirtisi de olabiliyor :çok üzgünüm: ben de aynen böle olmuştum ama 3 gün sonra regl oldum :çok üzgünüm:ama inşallah hamişsindir:CüvCüv:

kızlar aşılamadan 4 gün gecti bugün ay cok heycanlıyım tutmadı diye cok korkuyorum hiç bi agrım sızım yok azcık kasıklarım bile agrımıyo tutmadımı kızlar ya cok üzülüyorum naparım tutmazsa ya naparım benn:KK43:(((((((((((8

evet olabilir ama nsan kabullenmek istemiyor yasenağlama..ALLAH HERKEZE VERSİN ben daha yeni evliyim ama çok istiyorum.hele çevreden soran olunca insan hırs yapıyor iyiceÇok üzgünüm çoook

benımkı bu ay yandı zaten kızlar bız bılmıyoduk ya bı kez yapsak sanıyoz kı hamıs olucamkaydirigubbakcemile3 soledım esıme adetten sonra duzenlı olarak ılıskıye gırmemız gerekıyomus dedım cok sasırmıstı bu ay yandı valla tugbacıktan da taktıklerı kaptım hamıslerın sozunu dınleyın kızlar ınsalla obur aya da bız hamıs olur anlatırız deneyımlerımızı dımı yaaahihoyyyt

Ayne valla bu ay bütün seyahatleri iptal ettireceğim kocişe:roflol:kıssslar biyerlere bağlayalım mı kocişleri ne dersiniz?:1ninca::roflol:

arkadaşlar aranızda adetine çok varken,hamile olduğunu öğrenen arkdaş oldu mu hiç?????ne olur biliyorsanız söyleyin de bende düşüneyim habire hoplayıp zıplaıyorum ...

arkadaşlar aranızda adetine çok varken,hamile olduğunu öğrenen arkdaş oldu mu hiç?????ne olur biliyorsanız söyleyin de bende düşüneyim habire hoplayıp zıplaıyorum ...

yani yanlış anlamayın sevincimden değil,heyecandan da değil evde işyaparken falan,hoplayıp zıplıyorum dans etmeyi çok seviyorum da:eek::eek:

insallahh canım ya insallah yani yoksa dayanamam ya bidaha negatif olmasın nolur ya yeter artık anne olmak istiyorum cok gecikiyo ya elin diline düşürmesin bizi ya düşünmüyorum demek okadar sacmaki anlatamam daha düşünmüyoruz diyorum utanarak benle evlenenler ikinciye hamile ama ben hanfendi daha düşünmüyormusum :KK43:(((((( cok sacma bu kelime ya kimse inanmıyo bence ablalarıma bile soruyolarmıs kıs neden yapmıyon dicek lafımızda yok diyolar cok korkuyorum cok üzülüyorum tutsunda bebeğimi hissedim ya anneliknedir hissedim hepimiz bi an evel hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucaklarımıza git gide agırlasmaya başladı bu derdi daha fazla tasıyacak gücüm kalmadı :KK43:((

o zaman kürlere başlayıp çalışmaları hızlandırıyoruzzzzzz:teytey:

ne kürü bu kıssssssssss :sm_confused:bizede söle de hep beraber coşalım kaydirigubbakcemile5 bizden habersiz bişeyy yokkk canikom biliyosun

X