- 9 Kasım 2008
- 1.606
- 13
yani yanlış anlamayın sevincimden değil,heyecandan da değil evde işyaparken falan,hoplayıp zıplıyorum dans etmeyi çok seviyorum da
kıs elleh cenii almaya emi kır bacagınıda otur :mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani yanlış anlamayın sevincimden değil,heyecandan da değil evde işyaparken falan,hoplayıp zıplıyorum dans etmeyi çok seviyorum da
insallahh canım ya insallah yani yoksa dayanamam ya bidaha negatif olmasın nolur ya yeter artık anne olmak istiyorum cok gecikiyo ya elin diline düşürmesin bizi ya düşünmüyorum demek okadar sacmaki anlatamam daha düşünmüyoruz diyorum utanarak benle evlenenler ikinciye hamile ama ben hanfendi daha düşünmüyormusum (((((( cok sacma bu kelime ya kimse inanmıyo bence ablalarıma bile soruyolarmıs kıs neden yapmıyon dicek lafımızda yok diyolar cok korkuyorum cok üzülüyorum tutsunda bebeğimi hissedim ya anneliknedir hissedim hepimiz bi an evel hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucaklarımıza git gide agırlasmaya başladı bu derdi daha fazla tasıyacak gücüm kalmadı ((
insallahh canım ya insallah yani yoksa dayanamam ya bidaha negatif olmasın nolur ya yeter artık anne olmak istiyorum cok gecikiyo ya elin diline düşürmesin bizi ya düşünmüyorum demek okadar sacmaki anlatamam daha düşünmüyoruz diyorum utanarak benle evlenenler ikinciye hamile ama ben hanfendi daha düşünmüyormusum (((((( cok sacma bu kelime ya kimse inanmıyo bence ablalarıma bile soruyolarmıs kıs neden yapmıyon dicek lafımızda yok diyolar cok korkuyorum cok üzülüyorum tutsunda bebeğimi hissedim ya anneliknedir hissedim hepimiz bi an evel hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucaklarımıza git gide agırlasmaya başladı bu derdi daha fazla tasıyacak gücüm kalmadı ((
ne kürü bu kıssssssssss :sm_confused:bizede söle de hep beraber coşalım kaydirigubbakcemile5 bizden habersiz bişeyy yokkk canikom biliyosun
inşallah hamişsindir akrepçim :CüvCüv:üzülme canım yaaayerimsenibenbide neyi merak ediyorum biliyormusun bizim hamileliğimiz soranlarda neyi değiştirecek neyi halledecek acaba?Çok üzgünüm çoook zaten onların soruları asla bitmez sünnet ne zaman? okul ne zaman?düğün ne zaman? torun ne zaman?vs. vs.......:bbo:insallahh canım ya insallah yani yoksa dayanamam ya bidaha negatif olmasın nolur ya yeter artık anne olmak istiyorum cok gecikiyo ya elin diline düşürmesin bizi ya düşünmüyorum demek okadar sacmaki anlatamam daha düşünmüyoruz diyorum utanarak benle evlenenler ikinciye hamile ama ben hanfendi daha düşünmüyormusum (((((( cok sacma bu kelime ya kimse inanmıyo bence ablalarıma bile soruyolarmıs kıs neden yapmıyon dicek lafımızda yok diyolar cok korkuyorum cok üzülüyorum tutsunda bebeğimi hissedim ya anneliknedir hissedim hepimiz bi an evel hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucaklarımıza git gide agırlasmaya başladı bu derdi daha fazla tasıyacak gücüm kalmadı ((
inşallah hamişsindir akrepçim :CüvCüv:üzülme canım yaaayerimsenibenbide neyi merak ediyorum biliyormusun bizim hamileliğimiz soranlarda neyi değiştirecek neyi halledecek acaba?Çok üzgünüm çoook zaten onların soruları asla bitmez sünnet ne zaman? okul ne zaman?düğün ne zaman? torun ne zaman?vs. vs.......:bbo:
ne kürü bu kıssssssssss :sm_confused:bizede söle de hep beraber coşalım kaydirigubbakcemile5 bizden habersiz bişeyy yokkk canikom biliyosun
Yok kıs hep aynı kürler
keçiboynuzu+incir = bebiş :)))
kıs elleh cenii almaya emi kır bacagınıda otur :mymeka:
Teşekkürler canım..inşallah tüm bunlara ihtiyacın kalmaz...a.s.Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Soğan Kürü kürü ve Kür Tedavisi
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Kuru İncir kürü ve Kür Tedavisi
prof. adnan saraçoğlunun soğan ve kuru incir kürü, soğan kürü olası iltihabı yokediyor ve rahim duvarının kalınlaşıp vücudun gebeliğe hazır hale gelmesine yardımcı oluyor. kuru incir kürü ise yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalmayı sağlıyor. SSS bölümünü mutlaka okuyun, insanlar dua ediyor saraçoğluna sayenizde hamile kaldım diye. ben henüz 2 aydır çocuk denemeye başladım, şöyle bir 6 ay geçsin olmazsa mutlaka bu kürleri uygulucam. :lepi:
hıhhh şöle..sositososito valla karışmam bak....bize sölemeden kür mür yok..:roflol:
Teşekkürler canım..inşallah tüm bunlara ihtiyacın kalmaz...a.s.
dimi ya hamileysem sanane değilsem sanane ne soruyon..bide zamanı artık yapın demezlermi deli oluyom...
Kadişcim dene kıss ne var bakarsın seninki ikiz olur bu sayede
yok be fıstık beni ikiz kesmez..sengözlerimebaksanab ben üçüz doğuracam en az..kaydirigubbakcemile2 benim kocişde geceleri boza satmaya çıkacak.....:roflol: boooooooooooozaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol: