- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 42
he valla yarın öbür gün doğurduğunda da derler ki (yaramaz bişi olursa)ne zorun vardı da doğurdun sen bunu...rahatlık mı battı sana diye....:roflol:
arkadaşlar derdinmi yok doğurcam diyosun diyolar zaten:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he valla yarın öbür gün doğurduğunda da derler ki (yaramaz bişi olursa)ne zorun vardı da doğurdun sen bunu...rahatlık mı battı sana diye....:roflol:
senağlamaya birşey sordum yine koptunuz yaaa....senağlama
güldecim ne sormuştun? hakikaten koptuk...
Güldecim yine asabiyet yaptın nolduuu???
merhaba arkdaşlar bişey soracaktım
1hafta önce bende az lekelenme şeklinde kanama oldu ama çok az ve birkaç gün sürdü kesildi
adet günümde 20 siydi 20 sinde pembe geldi sonra kahverengi ve kesildi ped dahi kullanmadım okadar azdı arada gidip kontrol ediyorum yok bişey 2 gün gecikmiş oluyor şuan.gögüslerim ağrırdı adet zamanı oda yok çok garip oldum bu ay yarın test yapacam kendim sabah.
böyle olan oldumu acaba hiç okudunuzmu
Kadişcim kızım olursa vercem sana tabi oğlun olursa bakarsın dünüş oluruz kıss :)))
yok canım estağfirullah sadece fazla alınganım yaaa
biliyorsunuz bir de bayağı bekledim soruma cevap vermediniz de....senağlama
beni kimse görmedii byeee
beni kimse görmedii byeee
Gülde senin burcun ne?
neden bozayı çok mu seviyosun:roflol::roflol::roflol:kıs Allah seni nası biliyosa öle yapsın hele bi doğuralım gerisi kolay.hihoyyytkerteriz olur biter..kaydirigubbakcemile5
işte burda bende zor buldum:)
yengeç canım tam da tahmin ettiğin gibi bayan alınganım ben...senağlama