- 2 Şubat 2009
- 2.793
- 5
senin göbişinde bebiş var mı kaydirigubbakcemile2
yok canım nerde yaaa...
nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin göbişinde bebiş var mı kaydirigubbakcemile2
ayyy öle deme yaaa en kısa zamanda nasıp eder rabbım ınsallahhhhhh
amin aşkım cümlemizle beraber isteyen herkese versin yaradan.bu arada
Vallaha sizin gibi çıtırların yanında bizlerin şansı tabiki daha az her şey zamanında lazım belli bir yaştan sonra bir sürü problem çıkıyor
kımın sansı var bellı olmaz kı belkı bızden once senın bebişin olurrrr:jeyyar:hihoyyyt
güldecim yenisin galiba topikte anlatın sanada canım mesela çok akıntım oldu beyaz renkte gögüslerim acıdı kasıklarım devamlı hareketli şekilde çalışıyodu ve kasılıyodu gece dönerken bile hissediliyodu gece yatarken sıcak basıodu öle yani
kıslarrr bide dudaklarım kabarmıştı ve ilişki isteginde artış oldu bi gece uyandım kalktım bişeyler yeyip yattım yoksa uyuyamadım :)))))kaydirigubbakcemile3ben 3 haftalıkken gördüm çift çizgiyi sat 22 di 15 die de regliyi gösteriodu hesaplayıcılar 16 da yaptım benim hesap 18 di kıslar ısrar etti yap die ya 1 gün geçe yani yada 2 gün önceCADIARZU
aklıma geldikçe yasıorum çok baş agrısı ve aniden kalktımda başımda sersemlik oluyodu bideee
sevgili yegane ben kasılmaların nasıl ve nerde (hangi tarafında):a015: oluyor öğrenebilirmiyim.
yaaaa
öylemi bende de var bu şikayetlerden bazıları
bu arada idrar testlerinn ne kadar uzun zaman sonra hamileliği gösterdiğini öğrenmiş oldum taaaa...3.haftada öğrenebiliyorsun...eh artık yaa bunan sonra hiç idrar testlerine güvenmiycem..
canım ben dun sabah kan testınde negatıfı gordummm olsa olsa 2hafta gectı ustunden ılıskımın yerlesme 28subat gorunuyodu adetımın daha gelmedıgını soledım doktora bekle bıraz daha gelmezse bana gel dedı yıne yaa hala benım ıhtımalım var mı acabaaaaaaaa dersınız ama ben umıdı kaybettım bu aydan
bakalım danaın kuyruğu çarşambaya kopacak sanırım.eğer bebiş varsa sizler haber veririm yoksa da veririm.çıtırlar benim çıkmam gerekiyor malum yarın iş var biraz hazırlık yapmam lazım hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar.
özlemcim hiç gecikmen oluyor muydu?şutarafagitti
canım ben dun sabah kan testınde negatıfı gordummm olsa olsa 2hafta gectı ustunden ılıskımın yerlesme 28subat gorunuyodu adetımın daha gelmedıgını soledım doktora bekle bıraz daha gelmezse bana gel dedı yıne yaa hala benım ıhtımalım var mı acabaaaaaaaa dersınız ama ben umıdı kaybettım bu aydan
ben de eger hamıs cıkarsam adet olmazsam kan testlerıne guvenmıycem vallaa