Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gebelik olsa çıkardı canım yaaaa ama durmak yokkk pes etmek te yokkk rabbim sizede ne zaman hayırlıysa o zaman göndersin melekleriniziiii :ecrin_bebek:

özlemacar bence doktor haklı daha erken bence hala hamile olma şansın var 28 şubatta daha çok var biraz bekle hemen ümidini kaybetme

kızlar beklemekten ve gormekten baska care yokkk beklıycez olmadıysa bıle esım nasılsa destekçim hem de bu ilk ayımızdı onumuzdekı ay hamiş olucammm:ecrin_bebek:

özlemcim çok stres yapıyor olabilir misin?

kan testının sonucunu ogrendıgım ana kadar stress yapıyodum ama hamıle olmadıgımı ogrendıkten sonra cok rahatım nasılsa hmıs degılım artık dıye agrılarım da gectı adet olmayı beklıyorum dort gozleee

kan testının sonucunu ogrendıgım ana kadar stress yapıyodum ama hamıle olmadıgımı ogrendıkten sonra cok rahatım nasılsa hmıs degılım artık dıye agrılarım da gectı adet olmayı beklıyorum dort gozleee

özlemcim ne olacak bizim seninle sonumuz böyle belirsiz insanın sinirleri geriliyor

benim adet 4 gün geçti vücudumda değişik bi kırkınlık var sanki.. ve akıntım yoğundu bu ay hala yoğun..sizce gebiş olabilirmiyim ben.... inşaallah olurum ya. geçen ay da böyle gecikti ve adet oldum

öslem sen önden buyur :)))

olmasss hep beraberrr

olmass olmass sefgilimm olmas olmas deme hiç hayat neler gösterir belli olmas sefgilimmnaniknanik

olmas olmas deme hiç olmas olmas sefgilim belkı bu ay deıl ama obur ay gelir bebeğimmkaydirigubbakcemile3

benim adet 4 gün geçti vücudumda değişik bi kırkınlık var sanki.. ve akıntım yoğundu bu ay hala yoğun..sizce gebiş olabilirmiyim ben.... inşaallah olurum ya. geçen ay da böyle gecikti ve adet oldum

inşallaaa bu ay adet olmazsında hamıs olursun canım ya

olmasss hep beraberrr

olmass olmass sefgilimm olmas olmas deme hiç hayat neler gösterir belli olmas sefgilimmnaniknanik

olmas olmas deme hiç olmas olmas sefgilim belkı bu ay deıl ama obur ay gelir bebeğimmkaydirigubbakcemile3

ne güzel bir parça.beni de motive ettiniz doğruusu...
ciciş kızlar:1hug:

evet ya çok hoş şarkııııhihoyyyt...........inşaallah hamişimdir

olmass olmass sefgilimm olmas olmas deme hiç hayat neler gösterir belli olmas sefgilimm

olmas olmas deme hiç olmas olmas sefgilim belkı bu ay deıl ama obur ay gelir bebeğimm:enbuyukkk:

içimden geçeni sana anlatabilsem
kalbimin sesini bir dinletebilsem
dizine yaslansam bir çocuk gibi
sanki ayrılmış da kavuşmuş gibi

olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sevgilim
zaman neler gösterir
belli olmaz sevgilim

bir soru sorulsa cevabım sensin bebeğim
herzaman seni bekliyorum bebeğim

olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sevgilim