Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sen brada çok seviliyorsun yaaa ondan beni sevmiyorlar ben biliyommmm:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

ayy o nasıl kelıme ya duymayım bak:eek:klava:

burda herkes sever bırbırını ben de taş çatlasın 10gundur fılan bu topikteyım kaydirigubbakcemile3

hadiiii halaayyaaaa:teytey:

3 günlük bir aradan sonra tekrar merhabaaaaaaaaaa a.s.kısssslar nasılsınız bakalım...süprizzzzz

kısmet yafrumm üzülmek yok çalışmalara devam:dance:

sonunda zafer bizim olucakkk demi kıslarr :hooray:

bitanem yaş 41 oldu artık iş işten geçiyor. az bi zamanım kaldı bende acaip stres yapıyor.üç beş aya noktayı koyacam artık yoksa çocuk olursa baba babaanne yada anneanne diyecek

gulde kıss bak ben geldım mıllet yagmaya basladııı dımı :KK70::KK70::KK70::KK70: yeguşşş kıs nası gıdıo hamıslık anlat bakalımmmm

uyyom uyanıyom yatıyom yuvarlanıyom kısss mide bulantı falan geçinip gidiyozzz sen napıyosunnn çatlak kısss bakim -tatlicadiarzu- ne zaman günün cicoşummm:eek:

össslem nassın kıss var mı bebişten bi haber?Benim olmadı bu ayıda atlattık hayırlısı bakalım...

bu ayda çok dikkat etmiştim halbuki ama kısmet olmayınca olmuyor
evet canım ne kadar stres yaparsak yapalım olmayınca olmuyo bı sonrakı aya ertelıyoruz umutlarımızı ama yılmak yok olana kadar devamm:dance:
3 günlük bir aradan sonra tekrar merhabaaaaaaaaaa a.s.kısssslar nasılsınız bakalım...süprizzzzz

fıstık hoşgeldiiinnnn iyiyiz sen nasılsınnnnnn nerlerdesın uc gundur

ayy o nasıl kelıme ya duymayım bak:eek:klava:

burda herkes sever bırbırını ben de taş çatlasın 10gundur fılan bu topikteyım kaydirigubbakcemile3

hadiiii halaayyaaaa:teytey:

nys canım ne yapalım kaderimize razı gelelim artık
bu arada 10 gün boyunca burada olunca ne oluyor anlayamadım...:uhm::uhm:fisfisfis

kocişin işi için antalyadaydık.:teytey:iyi geldi ama valla..:dance:

bitanem yaş 41 oldu artık iş işten geçiyor. az bi zamanım kaldı bende acaip stres yapıyor.üç beş aya noktayı koyacam artık yoksa çocuk olursa baba babaanne yada anneanne diyecek
ayyy öle deme yaaa en kısa zamanda nasıp eder rabbım ınsallahhhhhh
uyyom uyanıyom yatıyom yuvarlanıyom kısss mide bulantı falan geçinip gidiyozzz sen napıyosunnn çatlak kısss bakim -tatlicadiarzu- ne zaman günün cicoşummm:eek:
benım gunum carsambaydı canımm gectı gelmedı kahverengımsı akıntım var uc gundur cumartesı kan tahlılınde de cıkmadı gebelık doktora dedım ben adet olmadım bı hafta daha olmazsan gel gorucem senı dedı bılmıyorum beklıyoz cnm yaa
össslem nassın kıss var mı bebişten bi haber?Benim olmadı bu ayıda atlattık hayırlısı bakalım...

beklıyoz tatlım tahlıllerım negatıftı ama ıste adet olmadım dahakaydirigubbakcemile

sen hamilesin galiba
senin hamilelik belirtilerin nelerdi??

güldecim yenisin galiba topikte anlatın sanada canım mesela çok akıntım oldu beyaz renkte gögüslerim acıdı kasıklarım devamlı hareketli şekilde çalışıyodu ve kasılıyodu gece dönerken bile hissediliyodu gece yatarken sıcak basıodu öle yani

evet yegane arkadaşımız hamile olabilir benim adetime üç gün var bulantı falan yok sadece gögüslerim biraz ağrıyor.oda her ay olan şey.yegane arkadaşımız başka belirtilerin varmı bizimlede paylaşırsa seviniriz.

güldecim yenisin galiba topikte anlatın sanada canım mesela çok akıntım oldu beyaz renkte gögüslerim acıdı kasıklarım devamlı hareketli şekilde çalışıyodu ve kasılıyodu gece dönerken bile hissediliyodu gece yatarken sıcak basıodu öle yani

yani yeni sayılıırm tabi...
bu anlattığın belirtiler ilk haftada mı yoksa 2. üçüncü haftalarda mı olmuştu?brde sende adet gecikmesi olmadan mı olduktan sonra mı oldu??

ayyy öle deme yaaa en kısa zamanda nasıp eder rabbım ınsallahhhhhh
amin aşkım cümlemizle beraber isteyen herkese versin yaradan.bu arada
Vallaha sizin gibi çıtırların yanında bizlerin şansı tabiki daha az her şey zamanında lazım belli bir yaştan sonra bir sürü problem çıkıyor

X