Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

senın psikolojını bozmaya calısıyo pislik kadın:kızgın:

senı esınden ayırmaya calısıyo fakat bunu allttan alttan yapıyo olabılır :mymeka:

sen kaynanana ınat esınle beraber olurken cocuk fıkrını aklından atmaya ve sadece o anı tadını cıkarmaya bak adetten sonra duzenlı olarak ılıskıye gır canım benım olunca da hava atarsın o cadı kaynanana... o falcı da yerın dıbıne gırer soyledıklerınden ınsallaakaydirigubbakcemile3

ben çok ağlamıştım:çok üzgünüm: o zaan eşime dedim ki görşmek istemiyorum senin annedir görüş ben görüşmem dedim oda sen görüşmezsen bende görüşmem dedi. Şuan görüşmüyoruz çokta huzurluyuz

kahve telvesi şeklinde gelen kanamalar pek normal olmaz arkadaşlar belki de hamilesinizdir öyle mi geliyor kanamalar

aaa öyle şeymi olur falcı nerden bilckmiş tplerinin kapalı olduğunu hiç takma kafana canım ya dinleme kaynananı

bence bu bazı şeylerin belirtisi olabilir hamile olunca da gelebiliyor kist olunca da ihmal etmeyin doktora gidin benim de onar gün arayla ikikere gelmişti hem kist vardı hem de hamileymişim ama ben tedavi görüyordum

yok canım kist olmadıgına emınız cunku ocak basında kontrole gıtmısstım rutın kıst var mı dıye doktor kontrol etmıstı kıst yok yumurtalıklar da gayet duzgun calısıyo hıcbır problemın yok demıstıkaydirigubbakcemile2

bence bu bazı şeylerin belirtisi olabilir hamile olunca da gelebiliyor kist olunca da ihmal etmeyin doktora gidin benim de onar gün arayla ikikere gelmişti hem kist vardı hem de hamileymişim ama ben tedavi görüyordum
ben en son doktora gittiğimde yumurtalar yavaş dedi kist falan ddi ilaç verdi onu kullandım bu ay sadece lekelenme var

ben çok ağlamıştım:çok üzgünüm: o zaan eşime dedim ki görşmek istemiyorum senin annedir görüş ben görüşmem dedim oda sen görüşmezsen bende görüşmem dedi. Şuan görüşmüyoruz çokta huzurluyuz

hiç kimseye çocuk istediğini söyleme eğer bu iş biraz uzarsa inan ki çok bunalırsın sana karışanlardan kendini düşün başkaları sana ancak stres yaptırır başka şey değilsengözlerimebaksanab

en guzelı uzak olmak canım ben de gorusmuyorum kaynanamla bıze cok seyler ettı esım de ıstemıyor onunla gorusmeyı Allah a sukur bızde huzurluyuz ... tek sozum Allaha yakın bana uzak olsunlar yanı....
kahve telvesi şeklinde gelen kanamalar pek normal olmaz arkadaşlar belki de hamilesinizdir öyle mi geliyor kanamalar

evet canım aynen oyleee tam uc gundur boyle baslıycak adet uc gunde baslamaz mı demı ama

ya kızlar çok soru soruyorum,kafama takmıyorum diyorum ama sizden duyduklarımda beni şü
phelendirmiyor değil hanii..
göğüslerim adetime 14 gün olmasına rağmen ağrıyor,arada karnım ve kasıklarım da ağrıyor akıntım da fazla....ufff artık çok sıkıldım düşünmek istemiyorum ama sürekli b ağrıları yaşıyorum..ne yapayım ben?

en guzelı uzak olmak canım ben de gorusmuyorum kaynanamla bıze cok seyler ettı esım de ıstemıyor onunla gorusmeyı Allah a sukur bızde huzurluyuz ... tek sozum Allaha yakın bana uzak olsunlar yanı....

evet canım aynen oyleee tam uc gundur boyle baslıycak adet uc gunde baslamaz mı demı ama

benim dün öğlen sadece akıntı şeklinde çok koyu kahve değil kahve geldi çok değil sonra bugünde aynı sabahtan geldi şuan yine yok

evet bu önemli bir durum bence benim arkadaşımda ve bende oldu işte hamileydik ama doktor bana kist de yapar dedi bir arkadaşım daha var onunda birkaçgün böyle oldusonraki ay da oldu meğer yumurtalık yaşlanması varmış bir doktora git derim hamileysen zararlı oabilir

hiç kimseye çocuk istediğini söyleme eğer bu iş biraz uzarsa inan ki çok bunalırsın sana karışanlardan kendini düşün başkaları sana ancak stres yaptırır başka şey değilsengözlerimebaksanab

soranlara daha düşümüyruz diyoruz ilk başta dedik baktıkki siz tedavi görün demeye başadılar bizde istemiyoruz diyoruz

evet bu önemli bir durum bence benim arkadaşımda ve bende oldu işte hamileydik ama doktor bana kist de yapar dedi bir arkadaşım daha var onunda birkaçgün böyle oldusonraki ay da oldu meğer yumurtalık yaşlanması varmış bir doktora git derim hamileysen zararlı oabilir

bır hafta sonra gıdıcem zaten canım baktırırım yıneee

öyle öyle aynen dedğn gibi ama test yapsam çoooooooook erken...yapmasam ağrılarım fazla..

öyle öyle aynen dedğn gibi ama test yapsam çoooooooook erken...yapmasam ağrılarım fazla..
ben de bır hafta boyunca cektım cnaım o agrıları daha bugun rahatım gectı bı tarafım agrımıyo sabredıcezzz:1no2:
bende yeni gittim bişey yoktu adet düzenleyici ilaç verdi hamile kalmak için geçen ay düzenli geldi bu ay ilk defa böyle oldu bakalım yerleşme olabilirmi bu kanama aca
ba:Saruboceq:

ben çaktırmıyorum ama içimden içimden çok dua edıyorum yerlesme kanaması olsun dıyeeeCADIARZU

X