Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ya bende de adet oldugum zaman kı belırtıler varrrr.....moral bozucuuu......

hımmm anladım benim babam da havacıydı.karacılarla malatya da aynı lojmanda kamıştık :)) benim ki de denizci.

bizde erzincandayız işte:)Allah rahatımızı bozmasın ha orda ha burda farketmez...bide bebek nasip etsin başka bişe istemiyom:)hayırlısıyla sağlıklı bi bebek inşallahhhhhhh..bu ayda olmazsa doktora gideceğim tekrar zaten..

canm ya senin ne kadardır olmuyor.kaç yıllık evlisin.ilk bebiş mi olcak çok sordum hee

canm ya senin ne kadardır olmuyor.kaç yıllık evlisin.ilk bebiş mi olcak çok sordum hee

1,5 yılllık evliyiz ama ben ilk 5-6 ay d.kontrol hapı kullanmıştım geçen sene ocak ayında bıraktım hapı..ama şansa bak ki eşim ben hapı bıraktıktan 3 ay sonra afganistana 6 aylık göreve gitti:))) anlayacağın aralık ayından bu yana sıkı bi şekilde çalışma var..hapı bırakınca gitmiştim doktora ama bu ay olmazsa tekrar gidicem en azından yumurta takibi falan yapılır ne bileyim bişe olduğundan değil ama gidicem daha fazla vakit geçsinde istemiyorum..ayy ne çok yazmışım:))))

kba canını sıkma canım bu ay ılk defa belırtım yoktu ve bebek olmıycak demıstım yanı gecen ay ama ılk defa olsu gercı bı sona eremedık ama. yanı belırtı olmayabılıyo ben de mıde yanması olmustu sadece

ii cnm ne olsun..son 2-3 gün kaldı bekliyorum heyecanla..sende ne var ne yok..

canım ınsallah guzel haberler alırız merak etme bebek olcaksa oluyo belırtıye gerek kalmıyo aslında ıyıyım doktor korunma dedığı ıcın tekrar bebek olacak dıye umıtlıyım kanamam da bıttı ama yumurtlama neye gore olcak onu bılmıyorum ıste

evet belirti olmadanda olabiliyormuş bakalım ya hayırlısı...Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin..ben epeydir girmiyodum siteye unuttum ya sende varmıydı bebiş??

anladım cnm.kba ben de hap kullandım 3 sene ,evlenmeden önce başlamıştım.bıraktım hamişliğe karar verince,doktorum 6 ay 1 sene dedi.küt ben 2 ayda hamiş kaldım.ben de anlamadım ama oldu.şimdide 5 aydır olmuyor (sıkma canını.daha aralıkta başlamışsınız canm 3 ay olmuş anca

evet belirti olmadanda olabiliyormuş bakalım ya hayırlısı...Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin..ben epeydir girmiyodum siteye unuttum ya sende varmıydı bebiş??
canım ben de uzun sure gırmemıstım ay sonu hamılesın dedıler lekelenme basladı sonra kanama oldu tekrar baska bı doktora gıttım bebek dusmus dedı

canım ben anlamadım bı tane bebeın oldu ıkıncıyı mı ıstıyoe-sun yoksa dustu mu

yok ya ben o kadar sıkmıyorum canımı hapı ilk bıraktığımda hemen hamile kalıcam sanıyodum saf gibi:)o dönemde üzülüyodum ama şimdi rahatım o anlamda..doktor banada bu ayda olabilir 1 sene sonrada demişti..sonuçta daha çok az oldu 3denemde hamile kalmadım sorun var diye dert etmiyom anlayacağın..sadece çok araştırınca insan daha bi acele ediyo doktora gitmek için..ne bileyim işte..adetlerim düzenli ama yumurtlama gününü tutturamıyo olabilirim bu ay anlayamadım mesela tahmin ettiğim günden sonra oldu yumurtlama belrtileri o yüzden en azından yumurta takibi yaptırmak istiyorum bakalım..

anladım canım.arkadaşımız sormuş tekrar yazayım :)
canım benim kalbi durdu bebeğimin 5 ay önce kürtajla aldılar.5 aydır deniyoruz hala hamiş değilim.

ya evet ınsan arastırdıkca kafayı yıyo o yuzden artık ben de fazla arastırmak ıstemıyorum ınsanın aklına hersey gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…