zaman azaldıkça geçmiyo yaw deli olcam ama sanırım bu ayda olmadıhiç belirti yok bende...geçen ay çok ümitlenmiştik eşimde bende ama olmamıştı hayırlısı diyoruz bakalım..inşallah bu ay bebek müjdesini alırız...
hımmm anladım benim babam da havacıydı.karacılarla malatya da aynı lojmanda kamıştık :)) benim ki de denizci.
canım ya bende de adet oldugum zaman kı belırtıler varrrr.....moral bozucuuu......
bizde erzincandayız işte:)Allah rahatımızı bozmasın ha orda ha burda farketmez...bide bebek nasip etsin başka bişe istemiyom:)hayırlısıyla sağlıklı bi bebek inşallahhhhhhh..bu ayda olmazsa doktora gideceğim tekrar zaten..
canm ya senin ne kadardır olmuyor.kaç yıllık evlisin.ilk bebiş mi olcak çok sordum hee
kızlar naber nasılsınız kba sen nasılsın canım
ii cnm ne olsun..son 2-3 gün kaldı bekliyorum heyecanla..sende ne var ne yok..
kba canını sıkma canım bu ay ılk defa belırtım yoktu ve bebek olmıycak demıstım yanı gecen ay ama ılk defa olsu gercı bı sona eremedık ama. yanı belırtı olmayabılıyo ben de mıde yanması olmustu sadece
canım ben de uzun sure gırmemıstım ay sonu hamılesın dedıler lekelenme basladı sonra kanama oldu tekrar baska bı doktora gıttım bebek dusmus dedıevet belirti olmadanda olabiliyormuş bakalım ya hayırlısı...Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin..ben epeydir girmiyodum siteye unuttum ya sende varmıydı bebiş??
canım ben anlamadım bı tane bebeın oldu ıkıncıyı mı ıstıyoe-sun yoksa dustu muanladım cnm.kba ben de hap kullandım 3 sene ,evlenmeden önce başlamıştım.bıraktım hamişliğe karar verince,doktorum 6 ay 1 sene dedi.küt ben 2 ayda hamiş kaldım.ben de anlamadım ama oldu.şimdide 5 aydır olmuyor(sıkma canını.daha aralıkta başlamışsınız canm 3 ay olmuş anca
slmmm ben geldim
anladım cnm.kba ben de hap kullandım 3 sene ,evlenmeden önce başlamıştım.bıraktım hamişliğe karar verince,doktorum 6 ay 1 sene dedi.küt ben 2 ayda hamiş kaldım.ben de anlamadım ama oldu.şimdide 5 aydır olmuyor(sıkma canını.daha aralıkta başlamışsınız canm 3 ay olmuş anca
canım ben de uzun sure gırmemıstım ay sonu hamılesın dedıler lekelenme basladı sonra kanama oldu tekrar baska bı doktora gıttım bebek dusmus dedı
hayırlısı canım ya..umarım en kısa zamnda yeni haberlerini alırsın bebeğinin..