Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

amin cnm Allah bidaha yaşatmasın sana böle bi olayı...bu arada kocaelide nerde oturuyosun merak ettim ben erzincandayım ama ailem kocaelide..

geçen arkadaşlardan biri yazmıştı ama kim hatırlamıyorum adetime 1 hafta kala hamile kaldım çunku öncesinde kocişle kusmuştum barıştık zaten ovulasyon dönemimi kaçırdım diye çok önemsemedim yani ilişkiden sora çok yatmadım kalktım banyo mu bile yaptım hiç beklemiyordum adetim geçince şuphelendim test yaptım çıktı yazmıştı o beni baya rahatlattı demekki kasmaya gerenk yok gelecekse eğer onu kimse tutamıyor gelmeyecekse de amuda kalksan gene olmuyor demi bacılar sadece dua lazım Rabbim hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip etsin diye...

amin cnm Allah bidaha yaşatmasın sana böle bi olayı...bu arada kocaelide nerde oturuyosun merak ettim ben erzincandayım ama ailem kocaelide..

gölcükteyim cnm ben.saol canım rabbim kimseye yaşatmasın ben de adet gününü merak,umut içinde bekliyorum.inşallah bu ay hamişimdir.

benim kocişte yok.nöbetçi.denizaltıcı benimki.cuma gitti taa yarın gelcek. (

gölcükteyim cnm ben.saol canım rabbim kimseye yaşatmasın ben de adet gününü merak,umut içinde bekliyorum.inşallah bu ay hamişimdir.

amanınn gölcüktesin demek..annemler d.derede oturuyolar..inşallah hamile kalmışızdır bu ay benim 2günüm kaldı beklemedeyim..

yalnız bacıların toplanma yeri oldu he:)
asucum hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin asucum.nasılsın canım. kusurumuza bakma valla daldık öleee
kba saol canım bende 4-5 gün sonra olcam galiba.ama beklemiyorum umutlanmıyorum da ya uff bilmiyorum.rabbim hepimize bebeiş versin.

zaman azaldıkça geçmiyo yaw deli olcam ama sanırım bu ayda olmadı hiç belirti yok bende...geçen ay çok ümitlenmiştik eşimde bende ama olmamıştı hayırlısı diyoruz bakalım..inşallah bu ay bebek müjdesini alırız...

hımmm anladım benim babam da havacıydı.karacılarla malatya da aynı lojmanda kamıştık :)) benim ki de denizci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…