Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar gaza getirmeyin...sonuç negatif..hamilelik için en az değer 5 miydi neydi...
yaa kuaföre gitmek zor geldi..ben de kendim yapıyorum bi yandan da yazışıyorum sizlerle kaydirigubbakcemile2
lazer epilasyon olacaktım geçen sene..hamile olurum die yaptırmadım...off offf nerden bileydim stresin anası olacaamı

ebruşko değerin çok düşük negatif sonuç bu hayatım ama daha çok erken çalışmalara devam adetin 2 gün gecikirse git kan testi yaptır tekrar

özlemcim bu değeri ne kadarlık ken yaptırdın adet oldun mu günü geldimi

ebrubu sakin ol hayatım neyi kendin yapıyorsun anlamadım ama sakin olalım lütfen delikafadulden

ebruşko...mucize olabiliyo eğer sağlıklı bir şekilde döllenmişse yumurtaaa innşallah canımmm...yemene içmene dikkat ettt...fazla hareket etme..yat dinlen stres yapma en önemlisi

arkadaşlar benim değerim 3.58 çıktı daha adetime10 gün var bu nedemek oluyo

canım adet gününüzden önce yaptırmayın.kafanızı karıştırıp üzülmeyin.. bu beta değerleri o referans aralığından farklı bir durum olabiliyor..

ben daha önce düşük yaptığımda adet günüm 5 dün gecikmişti yaptırdım beta 497 çıkmıştı doktor düşük değer dedi..ve düşük yaptım zaten...

bu defa yani adet günümde (1 şubatta) kan testi yaptırdım sonuç 822 çıktı,doktor tamam dedi...

yani anlatmak istediğim doktorlara göre o değer oldukça yüksek olmalı..

ümmahancım ağda yapıyorum bacaklaraaa...bunun stresi can acısından delikafadulden

özlem ve akkanarya üzülmeyin sakın.stres yapmayın.moralinizi bozmayın.olacak inş.bu ay olmazsa birdahaki ay.hergün bizim için yeni bir umut...

merhaba ben de uyuşuk uyuşuk oturuyorum sağ tarafımda bir ağrı var adet olacağım gibi karnımda da ağrı var ne zaman adet olacağım bilmiyorum
o kıllar benim de başımın belası bende çok var ağdayı beceremiyorum kolay gelsin:sm_cool:

bu arada bence de gününüzden önce test yaptırmayın...çok yıpratıcı oluyorrr kızlarrr...ama ebruşko sen ovulasyondan sonra yapmışsın..şu an çok erken...o yüzden dikkat et dedim...eğer sperm ya da yumoş kalitesi iyi değilse döllenen yumurta yerleşemeden regl ile vücuttan atılıyor...stres yapmadan bekle ebruşkocum

selam kızlar kızlar naparsınız kız ummahan dun yoktun hain gaci göremedim senü özledim kız 12 mart güzeli kader arkadaşım faaliyetlere başladınız mı ulen kaydirigubbakcemile2

hastaneye gıttım yıne kızlar ordakı kadın bu sonucu doktora gostermelısınız dıyor esınızle beraber oldugunuz tarıhten hesap yapılırsa yerlesme 28subatsa test ıcın erken bı zaman dedı adetınız gelmezse bır hafta ıcınde tekrar bakarız

kızlar reklam olmasın ama sir bazlı bir ağda var ya bezli o çok iyi yaa...normalde uğraşamam

kızlar naber nasılsınız ya benim bu kanamam ne zaman bitcek acaba 10 gün oldu aranızda düşük yaptıktan sonra kanaması devam etmiş olan var mı

ayy aşkım sen burdamıydın yaaaaaaa öslem noldu test be anacımmm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…