Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bugün hapımın sonuncu günü 12 marta kadar çalışmalar ve bekleyişler sürecek Allah hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin herkese.. bu arada yaş 20 1sen 3 aylık evliyim kızlar siz konuşmuyonuz ama ben yazim dedim şakkıdı

kedi79 hg canım..sever hg.. akasya1612 mehlikameryem ve meryem konuşun kızlar :mymeka::roflol:

sadece ön muayaneden geçtim detaylı gitmedim ilk eşimin gitmesi lazımmış. 5aydır korunmayı bıraktık ondada eşim biraz daha bekleyelim doktora gitmek için diyor. neden erkekler onlara yapılacak olan ufacıcık testen çekinirlerki.

amin :Saruboceq: enepInAr işallah... sen tedavi görüyormusun? doktora gittinmi hiç?

bir sorum olacak. tabi senin bebeğin varmı veya tedavi görüyormusun bilmiyorum ama bu ay geçiktim. ama evdeki test negatif çıktı. laha kapsülü kullanmaya başladım zayıflamak için. 15güdür kullanıyorum o geçiktirmiş olabilirmi.

enepInAr güzelim sorun orda biz olunca işin içinde problem yok ama kendilerine dönünce mesele kaytarıyorlar. eşimin çarşambaya spermi ölçülcekti benimde yumurtyanın büyüklüğüne bakılcaktı caydı şimdiden gitmeyelim diyo bu ayda geçsin bakarız diyor hepsi böle napıcan

enepInAr o tür şeylerin adet gecikmesine neden olabileceğini hakkında bilgim yok ama olabilirde biraz daha bekle adetin gelmezse kan testi yaptır güzelim

24 yaşındayım canım
Doktora başka şikayetlerim olduğu için gitmiştim
İyikide gitmişim
Çünkü karın bölgem ve yumurtalıklarımda aşrı iltihap oluşmuş
Ve tüplerimi kapatmış iltihap
5 ay çok ağır bi antibiyotik tedavisi gördüm
Ondan sonrada doktor 6ay bebek düşünmeyin dedi
Çünkü çok ağır bir antibiyotik tedavisi gördün
Vücudun kullandığın antibiyotikleri 6ayda atacak dedi
Onun için bekledik 6ayda
Ama korkmaya başladım artık acaba yine iltihapmı var yumurtalıklarımdasenağlama
Bu ayda hamile kalmazsam gitcem doktora
Sen kaç yaşındasın canım
Sen gittin mi doktora

hayırlısı olsun büşra cım sıkma canını ...inşaallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız..

yaşın daha 20 imiş eşinde gençtir ben 29 eşim 36 dert aynı ama. korkuyorlarmıdır anlamıyorum ki. 6 ay dolsun öyle gideriz dedi. bir ay daha erteleyecek bakalım 6 ay dolunca ne mazeret bulacak. vallah dedim tek celsede boşanma sebebi haberin olsun diye. en azından olmuyorsa bilirsin ona göre önlem alırsın. gerekirse tüp bebek için çalışmalara başlarsın. belirsizlik çok kötü. bize bunu yaşatmaya hakları yok. sonunda ya döveceğim ya boşayacağım:jeyyar:

çorapsız sakın gezme evde terlik giy bu çok önemli. iltihap sorunu kızkardeşimdede oldu oda 4 5ay tedavi gördü tedaviden 8 ay sonra bebişi oldu şimdi 3 yaşında. içini rahat tut tek sorun oysa ve tedaviyi olduysan allahın izni ve yardımıyla bebeiş sahibi olursun.

Allah şifa versin.Yok ben gitmedim.Bu ay ikinci ayım zaten.ama bu ayda olmazsa inş.hayırlısıyla olur..gitmeyi düşünüyorum.Birşey soracam?benim adet düzensizliğim yok.iltihap varmı yokmu bilemiyorumda..bunun belirtileri var mı?nasıl anlaşılır iltihab olduğu?

canım içini ferah tut,bişey olmaz inşallah..bende daha önce iltihaplanma olmuştu,antibiyotik felan kullandım tabi küçük bişeydi bendeki ilaçla bitti .. ben şimdi hamileyim.. tedavisini görmüşsün.dikkat et kendine,inşşallah bişey olmaz.. içini ferah tut canım korkma

canım sürekli akıntı ve ilişki sırasında bi takım kokular olmuştu bende doktora gittim,enfeksiyon,iltihap dedi ilaçla bitti.. bendeki belirti böyle olmuştu

Doktorumda ayaklarına çok dikkat et dedi canım
bende dediğin gibi artık çorapsız terliksiz gezmiyorum hiç
Eskiden hiç dikkat etmezdim
Bu arada içimi ferahlattın çok saol canm

Siz nezamandırlı bebek istiyorsunuz canım

KIZLAR SELAM TEKRAR

Ben öncelikle şunu söğliyim kesinlikle sadece bir doktora bağlanmayın mutlaka 2-3 alternafir tutun ben istanbulun en büyük ve iyi tanınmış hastanesine gittim bana yumurtalıkların temmbel dedi ama hamile kalmana engel değil dedi ama içimize kurt düşürdü tabi başla doktora gittim hayır bir sorun yok gayet süzgün dedi sonra prof buldu eşim ona gittik bana daha ne olsun gayet güzel dedi ben 2 senelik evliyim benim yaşım 25 eşim 38 yaşına girdi bu ay hapla korundum 1,5 sene hapı biraktım 3 ay nprmal korunduk bu ay ilk denemem ama zaten 6 ay dedi doktor onu bekliyorum diyeceğim oki kızlar herşey nasip kısmet sadece dikkatli olup stes yapmamalıyız bence ......

Rabbim hepize verecek inşallah dua ediyorum bol bol tüm bebek isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…