Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

özlemacar son adet tarihin neydi, sen bu testi kaçıncı gün yaptırdın ki..ben adetin geçti diye söyledim

cerin cim bende ösledim hayatım iyiyim sağol sen nasılsın biz normal olarak gün aşırı ilişkilere başladık bugün hapımın sonuncusunu attım bekliycez artık başka bişi yok hayatım

özlem cim eve terken hayatım biraz daha bekle değer çok düşük ne gatif bu değer.kafanada takıp stres yapma daha zamanı var adetin 1 hafta daha gelmezse tekrar yaptır kan testini bu arada kendine dikkat et ama oldumu canım..

cerin cim bende ösledim hayatım iyiyim sağol sen nasılsın biz normal olarak gün aşırı ilişkilere başladık bugün hapımın sonuncusunu attım bekliycez artık başka bişi yok hayatım

özlem cim eve terken hayatım biraz daha bekle değer çok düşük ne gatif bu değer.kafanada takıp stres yapma daha zamanı var adetin 1 hafta daha gelmezse tekrar yaptır kan testini bu arada kendine dikkat et ama oldumu canım..

bazamı cevrıcektım hamıle olabılırım dıye ellemedım sımdı ıslerımı yapıcam kaydirigubbakcemile

bılmıyorum canım ya kendımı hıc ıyı hıssetmıyorummmm orası kesınsenağlama

ya tatlım saçmalama yaaaaaaaaaa :mymeka: aaaa ulen ben kırmızı kartı yedim bu kadar bunalım takılmadım sakın heeeee döferim bak :eek:klava: bebişim sıkma canını sen hayırlısı olsun du bakalım daha belli bile diil bebişimmmmmmmm şakkıdı

özlem cim sakin ol stres çok büyük bir etken olcağı varsada olmuyor stresten dikkat et kendine ağır kaldırma 1 hafta bekle tekrarla tesdtini hayatım üzülme canım mutlaka olacak kaçarı yok bu ay değilse gelcek ay dert etme Şeniz

ya tatlım saçmalama yaaaaaaaaaa :mymeka: aaaa ulen ben kırmızı kartı yedim bu kadar bunalım takılmadım sakın heeeee döferim bak :eek:klava: bebişim sıkma canını sen hayırlısı olsun du bakalım daha belli bile diil bebişimmmmmmmm şakkıdı

özlem cim sakin ol stres çok büyük bir etken olcağı varsada olmuyor stresten dikkat et kendine ağır kaldırma 1 hafta bekle tekrarla tesdtini hayatım üzülme canım mutlaka olacak kaçarı yok bu ay değilse gelcek ay dert etme Şeniz

kızlar sagolun ama engel olamadım kendıme ağladım iştesenağlama sımdı sadece uyumak ıstıyorum senağlama

çalışmalar bizde de başladı :eek: sen ne hapı alıyodun kıs minik kuş fisfisfis

benım en ıyı kaçış yolum uyumak ve unutmak bıraz uyursam ıyı gelıcek sanırım aksamustu duzelırsem gırerım yıne kızlar hepınızı opuyorumm destegınız ıcın de cok tesekkur edıyorummm ınsallah adetım de bı an once gelmeye baslar da tamamen sılerım kafamdan:çok üzgünüm:

bu arada bence de gününüzden önce test yaptırmayın...çok yıpratıcı oluyorrr kızlarrr...ama ebruşko sen ovulasyondan sonra yapmışsın..şu an çok erken...o yüzden dikkat et dedim...eğer sperm ya da yumoş kalitesi iyi değilse döllenen yumurta yerleşemeden regl ile vücuttan atılıyor...stres yapmadan bekle ebruşkocum

esşimin sperm kalitesi çok iyi 120 milyon sayısı hareketlilik %80 benimde 2 yumurtam oluşmuştu21mm ve 23mm çok sağlıklı demişti doktor

cerin cim klomen kullandım ben yine yumurtlama hapı yumurta oluşturucu yani.. :))
özlem cim git yat uyu dinlen evdeysen kendinide sıkma ..

kızlar sagolun ama engel olamadım kendıme ağladım iştesenağlama sımdı sadece uyumak ıstıyorum senağlama

hayır efendim uyumuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn yok uyumak yok yokkkkkkkkkkk kalk bakim şöle güzel bi tatlı yappppppp ohhhhhhhhhhh benim canım istiyo ya :roflol: sakın uyuma o uyumanın sonu ne ben biliyom salya sümük olcan demiiiiiiiiii olmas olmas kızımmm ya zaten bu ay olmasın hep beraber mart kedüsü olalım öslemiim benimmmmmmm hadi kalk kalk bunalım istemiyoommmmmmmmmmm:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

özlemcim bence de biraz aklından çıkar, düşünme...adet olmazsan testini tekrarlat a.s.

slm kıslaR NASILSINIZ....once bı gecmısı okudum ....özlemcım üzme kendını dıyecegım ama ınankı bu sonuca ben bıle sasırdım ve üzuldum...ınsallah degerın yukselır canım....

cerin cim klomen kullandım ben yine yumurtlama hapı yumurta oluşturucu yani.. :))

evdeyım cnm uyuycam hadı cıkıyorum ben kendınıze ıyı bakın ınsallahh meleklerınız sıze benımkının yaptıgını yapmaz ve tez zamanda cıkar gelırsenağlama

ebruşko kıs kocanı neyle besliyosun...o kadar sperm ağırlık yapmasın lülülülülülü

hayır efendim uyumuyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn yok uyumak yok yokkkkkkkkkkk kalk bakim şöle güzel bi tatlı yappppppp ohhhhhhhhhhh benim canım istiyo ya :roflol: sakın uyuma o uyumanın sonu ne ben biliyom salya sümük olcan demiiiiiiiiii olmas olmas kızımmm ya zaten bu ay olmasın hep beraber mart kedüsü olalım öslemiim benimmmmmmm hadi kalk kalk bunalım istemiyoommmmmmmmmmm:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

canım soyleme boyle gercekten mecalım yok ağlıyorum zaten buna engel olamıyorum ama gercekten cok sagolun ıyı kı varsınız sızı sevıyommmmsenağlama

ya ben ovulasyon testi sipariş verdim onu bekliom daha gelmedi ve biliyomusun bi dahaki hafata sonu ankaraya gitmem gerekecek işallah yumurtlama dönemim işalallah o zamana denk gelmes hof ya

X