Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

4 gunum kaldı bakalım kıslar beklıyorum....ama cok ta umutlu degılım...her ay adetımden 1 hafta once goguslerım sıser ve yıne aynı oldu......ahhh keske su hamılelık belırtılerıyle adet belırtılerı bırbırınden farklı olsaydııı....ınsan umıtlenemıyo bıle..umıtlensede sonuc bazen husran oluyooooooo

özlem hadi ama yapma artık güzelim ya sakin ol ağlama işallah olacak ben eminim buna sadece biraz naz yapıyor bebişin ama gelecek dert etme :CüvCüv:

asu hg canım

canım soyleme boyle gercekten mecalım yok ağlıyorum zaten buna engel olamıyorum ama gercekten cok sagolun ıyı kı varsınız sızı sevıyommmmsenağlama

iyi hadi hadi git de yat tembel tavuk senü :teselli: seni seviyos bunu unutma en kısa zamanda yaygarayı basıp kızlarrrrrrrrrrrrrr hamişimmmmmmmmmmm diceksin bunu unutma tamam mı sadece hepimiz doğru zamanı bekliyorus okişşşşşşşşş:jeyyar:

merhaba arkadaşlar iki gündür forumu takip ediyorum ve yazılanları, belirtileri okuyup acaba bende var mı diye soruyorum kendime. Tabiki emin olamaıyorum. günlerdir yalnız düşünüyordum belki burada paylaşırsam biraz olsun rahatlarım dedim.

özlem cim sorunda orda ilk deneme işte daha dur bakalım sen benim gibi 1 senedir deniyor olsaydın her seferinde hüsran napardın acaba sakin ol hayatım şuan üzülüyorsun biliyorum ama onun sana tutunmöası için senin sakin olman gerek kendine gel tatlım lütfen yapma

tamma canım sagloun tekrar ben cıktımmm :çok üzgünüm:

cerin cim ankarada işin ne kıs
asu cum hayırlısı olsun güzelim stres yapma

ablişkom doğum yaptı görmeye gidemedim hani hastaydım ya hala geçmedi gerçi de hafta sonuna kadar geçerse yakışıklımı görmeye gidicem inşallah şimdi bebiş çalışmalarını kimse bilmiyo ya ovulasyon zamanı gelemem diyemem yani elim mahkum gidecem allamm nolur yumuşların oluşum zamanına gelmesin allammmm lütfeynnnnnnnnnnnnnngamyoncuiremsu

kızlar bişeyleri paylaşmak istiyorum.. ben bu ay hamile kaldım ya .geçen ay yani kaldığım ay ; eşime keçiboynuzu kürü kendimede incir kürü yapmıştım ama bir hafta yaptım sonra sıkılıp bırakmıştım..bilmiyorum etkisi oldumu olmadımı...

kızlar biraz açık olacak ama söylicem.. bi sitede okumuştum ama bulamıyorum o siteyi bulsam vericem size de bakın ben ne okumuştum;hani ilişkiye giriyoruz ya,sonrasında belimize yastık koyarız..spermler vajinaya girdikten sonra kadın orgazm olursa spermlerin hareketini olumlu yönde etkiliyomuş diye okumuştum, ben hep dikkat ederdim ona tabi ne bileyim doğrumu yanlışmı ama işte insan hamile kalmak isteyince her duyduğunu deniyo bende denerdim..

cerin cim ankarada işin ne kıs
asu cum hayırlısı olsun güzelim stres yapma

yok canım artık eskısı gıbı stres yapmıyorum.9 ay oldu alıstım artık kırmızılara....oglusumla avunuyorum artık....Allahım ona uzun omur versın artık napalım bekleyecegız........oglum benı hıc bekletmemıstı korunmayı bıraktıgım bı dahakı ay olmustu.ıkıncı bıraz nazlı cıktııııııııa.s

cerin cim adetin bittiyse yumoşların oluşmuş olacak önümüzdeki hafta ben sana sölimde aklında olsun

meryem güzel bişi ama ne kadar doğru bilinmez canım
asu cum belki kız olacaktır bilirsin kızlar nazlı olur hihoyyyt

hoşgeldin Ceylan cım nasılsın ? güzelim özlem in test sonucu 2 çıkmış negatif çok üzgündü az önce çıktı onun dışında hamişler kendilerini sölerler heralde :)hihoyyyt

teşekkürler ummahan_d. yani ilk söylenecek şey sanırım; umarım hamileyimdir. bilmiyorum arkadaşlar hiç emin olamıyorki insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…