Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

banu13, büşra44, cemre18, enepInAr, meryemmeryem, ummahan_d, yamansak
kızlar merhabaa tekrarr..ben bir yandan da ayıptır söylemesi bacaklarıma ağda yapıyorum...of yaa...erkekler de yapsın bananeeee....çok acıyooooo....kuaföre gitmiyorum nedense, kendim yapıyorum veet iyi ki var yaa bu arada

Allah şifa versin.Yok ben gitmedim.Bu ay ikinci ayım zaten.ama bu ayda olmazsa inş.hayırlısıyla olur..gitmeyi düşünüyorum.Birşey soracam?benim adet düzensizliğim yok.iltihap varmı yokmu bilemiyorumda..bunun belirtileri var mı?nasıl anlaşılır iltihab olduğu?

Canım benim ilk şikayetim ilişkiye girerken çok ağrım oluyordu
Doktora gittim Rahminde yara var dedi
1sene fitil ilaç tedavisi uyguladu geçmedi
Sonra kasklarımda ve karnımda ağrı olmaya başladı
Adet dönemimdeki sanclarda artmaya başladı
Birde midem bulanmaya başladı
Özelliklede sabahlar aç karnına daha fazla bulanıyordu
Sonra başka bir doktora gittim
Adam baktı senin rahminde yara falan yok dedi
Ama 10 15 gün daha gelmezsen tüplerin tamamen iltihaptan kapanacak ve çocuğun olmayacaktı dedi
Bu nasıl doktor hiçmi anlamamış iltihabın olduğunu dedi

canım sürekli akıntı ve ilişki sırasında bi takım kokular olmuştu bende doktora gittim,enfeksiyon,iltihap dedi ilaçla bitti.. bendeki belirti böyle olmuştu

hım bende öyle şeyler yok ya.ama çok nadir arada oluyor akıntım çoğalıyor..genelde çorap ve terlikle geziyorum.dikkat etmek lazım ya.üşütmek çok zararlı bizler için.sadece bebek için değil.dikkat etmek lazım ya.

yamansak aynı sorunla ben de karşılaştım...en iyi hastaneye gidip afedersin popomun ölçüsünü aldım...bence de farklı dr ların görüşünü almak şartt

canım içini ferah tut,bişey olmaz inşallah..bende daha önce iltihaplanma olmuştu,antibiyotik felan kullandım tabi küçük bişeydi bendeki ilaçla bitti .. ben şimdi hamileyim.. tedavisini görmüşsün.dikkat et kendine,inşşallah bişey olmaz.. içini ferah tut canım korkma

Ne güzel seninki azmış canım
bana doktor hastaneye yatman lazım dedi
Ama o dönem eşim askerdeydi bende çalışıyordum
onun için hastaneye yatmak istemedim
hergün gidip hastaneye serum taktıryorum
aynı zamanda ilaç ve iğnede kullandım
Çok kötü bi 5ay geçirdim yani
Onun için şimdi çok korkuyorum
Ama inşallah bende senin gibi hamile kalabilirim hemen

kızlar ılk kez kan testı yaptırıyorummm.. elıme bu kagıdı verıp gonderdıler yazılanlardan bısey anlamadımmm... bı bakıp bana soyleyebılır mı tecrubelı arkadaslar... ben hesaplayıcılardan yerlesme gunune 28subat dıye bakmıstımm.. bu deger bır ıhtımal tasıyo olabılır mı???

resim005.jpg

allah korusun büşracım şimdi bekliycez ve rabbim verecek inş.

ebrucum ay ne uğraşıyon ya git yaptır ay benim zaten canım az hiç uğraşamam bu arada evet bencede erkeklerde yapsın bütün herşey kadınlarda oh yaaa ne güzel iş

ya kızlar bu arada benim adet tarihim 2mart hamile kaldıysam eğer kan testinde şimdiden belli olurmu

allah korusun büşracım şimdi bekliycez ve rabbim verecek inş.

ebrucum ay ne uğraşıyon ya git yaptır ay benim zaten canım az hiç uğraşamam bu arada evet bencede erkeklerde yapsın bütün herşey kadınlarda oh yaaa ne güzel iş

İnşallah canım ya
Allahım hayırlısıyla en ksa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Kimsenin kucağını boş brakmasın

Özlemcim tebrik ederim canım:emir_bebek::CüvCüv:delikafadulden
Senin adına çok sevindim:sm_cool:
Darısı isteyen hereksin başına

ya cnm sadec iki yazıoyr bence hamile değilsin daha yüksek çıkmalıydı moralını bozmak istemem sana biresey dmedilermi hamilemiyim değilmiyim günün geçtimi

canım sanırım hamilelik görünmüyor.negatif yani.bende gecen yaptırdım 0.0,1 di senin 2.00 yazan yerde.oranın yüksek olması gerekiyor.ama inş.ben yanlış biliyorumdur.

cnm kızlar hamilelik belirtileinde mesel benım bütün gün sağ kasığım ağrıdı ağırırkınde yanma oldu hafıfde setlık vardı şimdi yok setlıkde ağrı hamile kaldığın öyle birsey oldumu

ben gidince sayfalar ilerlemiş garesiniz banamıydı yaf :))
özlem acar tatlım sonuç 2 hamile değilsin güzelim o yüzden kimse bişey demeiştir işallah bir dahaki aya tatlım ya da adetin gelmezse kan testini tekrar yaptır ama bu değer çok düşük

X