Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gunaydın kıslarrrrrrr bakıyorum da artık herkes mart kedisi olmak için yarışıyorrrrrr ayy bende 12 martı bekliyorummm tabi beklerkende gerekli çalışmaları yapıyorummm hihi
havuç suyu ne işe yarıyomuş ki kızlar valla benim kocişe hayatta içiremem kaydirigubbakcemile3 ama akşama muz doğricam üstüne birazcık kaymak sora onun üstüne fındık ve ceviz serpicem en üstüne süzme bal gezdiricem uuuuuuu harika bişi oliy tavsiye ederim :roflol:
Allah kuvvetinüzü arttırsun bacularrrrrrrr

meryemcim hamiş adayları var sever ve ben yeter mi canım naberr

sever yatılı misafirlerinizi yatırdıktan sonra sessiz sessizz....anladın sen onuuu :jeyyar: senin adet döngün ne benimki 24-26 gün arası oluyor...11. gün benim şimdi...

selam kızlar.günaydınlaaar.nasılsınz.yeni hamileler var mı ?

günaydın canımm benim bildiğim bariz bir haber yok ama özlemacar diye bi arkadaş var ya o buyuk ihtimalle hamiş yakında gelir kokusu idrarda çift çizgi çıkmıştı kan testi yapmamıştı doktor daha hemen çıkmaz sora gel diye garibim bekliyo ama bence onda var bişiler :Saruboceq:

arkidişlerim havuç e vitamini içeriyor...tavşanlar çok tüketir bilirsiniz havucu...ve de en çok tık tık yapan ve doğurganlığıyla bilinen sevimli hayvanlardır...ben de bizi sevimli hayvan yapmak için havuç suyu içiriyorum ama sigara içenlerde bi işe yaramıyomuş..benm kociş içiyoo senağlama
bol fındık, ceviz BADEM, yumurta vs...

canım anladım ben oni da canım benim adet döngüm 28 günde bir ama bu ay bi atak yaptı ve 21. gün çat kapı geliverdi bakalım benim bu gün 15. günüm hayırlısı ay ne güzelde demiş inş oluveririz ya :))))

sigara içenlerde yaramıyomu hadi ya o zaman kocişte bende içmiyeyim ((
benim kocam badem hastası :))))

ayy ebuşşşş öldürdün beni gülmekten sabah sabah kısssss en çok tık tık yapan heeee:roflol::roflol::roflol: canım ya şu sigara derdi bizde de var hoffff bu kocişlerklava:klava:
kıslar dun ovulasyon testi sipariş ettim bugun gelcekmiş dur bakalım neye benzio yımırtladımı sölicekmiş banalaelaelaelaelae

CERİNCİM HEYA KULLAN BAKALIM EĞER TUTARSA BİZDE ALALIM KOPMLE ADAMCAĞIZ BU KRİZDE SAYEMİZDE EKMEK YESİN AY

merhaba arkadaşlar... birşey soracağım adet geçikmesinden önce hamilelik belirtisi varmı.

merhaba arkadaşlar... birşey soracağım adet geçikmesinden önce hamilelik belirtisi varmı.

canım bazı insanlarda oluyo bazılarında olmuyo bildiğim belirtiler
kasıklarda batma
bacak ağrısı
ağızda metal tat
bulantı
kokulara hassasiyet
meme uclarında hassasiyet
bunlar bikaçtane örnek ama hepsi olacak diye bi kural yok

eneplnAr...en iyisi kendini dinlememen...yenisin galiba canım..inşallah kısa zamanda bebişini alırsın kucağına sağlıcakla
tüm belirtiler yanıltıcı olabiliyor...eğer adet tarihin gecikmişse, kendinde daha önce olmayan değişiklikler hissediyorsan o zaman bak bence...çoğu hissedilenler psikolojik oluyor...tecrübeyle sabittir
sende bir değişiklik var mı

bu beliretilerin hepsini her ay adeta yaşıyorum .... tek yaşamadığım adet geçikmesi... onun dışındakiler 5 gün kala başlıyor otamatik olarak.. psikolojik sanırım. ama bu ay farklı gibi geçen ay 22de oldum. ben her olduğum tarihden 5 6gün önce olurum sonraki ay değişmez ama bu defa nerdeyse 22 olacak daha olmadım test yaptım tek çizik çıktı. ama birde lahana kapsülü denen bir hap var onu kullanmaya başladım acaba o geçiktirirmi bilmiyorum. allahım her isteyene versin.

canım stres ve üzüntü gecikmeye neden olabiliyor..kaç yaşındasınız ve kaç aydır deniyorsunuz...test yaptırdınız mı tetkikler için

1,5 yılık evliyim 29 yaşındayım 5 6 aydırda çalışmalara başladık ben ön muayaneden geçtim gerisi için ilk eşin gelsin o test yaptırsın dedi doktorum ama korunmayı yeni bıraktınız daha erken en azından 6 ay geçsin öyle yaptırın testleri dedi...eşimde sorun çıkmazsa sonra bana detaylı testlermi neler yapılacakmış. 5 aydır ömrümden ömür gidiyor arkadaşlar. heralde doğumstresi bu kadar değildir.

bu arada ilginiz için teşekkürederim... ya her ay her ay insan çevresindekilere demeye çekiniyor. acaba mı sonra ne oldu diye soruluyor malum yok olmadı bu ay diyorsun üzücü olduğundan artık içime atıyorum bir yandan umutlanıyorum bir yandanda umutlanmak istemiyorum. allahım her isteyene nasip etsin. bu eşsiz duyguyu yaşatsın.

canımcım bekle belki de tutmuştur...hemen idrar testinde çıkmaz..inşallah hayırlısıyla hamişsindir...
eğer bu ay da olmazsa, bence eşin bir an önce test yaptırsın ve dr undan kendin için de test iste..tüm tahlillerinizi olun...6 ay daha beklemeyin...eşin de sperm testini krugere göre yaptırsın...
tek dr a bağlı kalmayın ayrıca...test değerlerini de ayrıca kendin de araştır...bu konudan muzdarip birisi olarak, bir abla tavsiyesi olarak veriyorum

kediiii naaberrr buradasın hayırdır..işe mi geldin....ne haberler var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…