Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET KIZLAR YAA ÇOK TAKIYORUZ STRES YAPIYORUZ VALLA AMA TAKMAMAKTA ELDE DEĞİL İNSAN HEP AKLINDA 1 SANİYE ÇIKMIYOR ....
BU ARADA KIZLAR BEN BU AY OLAMAM HERHALDE UMUDUM ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDI :1no2:
aynen öyle canım.. bende inanılmaz strese girerdim,hep düşünürdüm sürekli araştırmalar yapardım..sonra bıraktım herşeyi,çalışıyorum zaten işte olunca bi şekilde müşgul oluyosun iş sonrası zamanlardada kursa gittim,yani kafamı sürekli bişeylerle meşgul ettim.tabi allahın izniyle herşey ama .. ben o ay hamile kaldım .şuan yaklaşık 8 haftalık hamileyim.. allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin..
aynen öyle canım.. bende inanılmaz strese girerdim,hep düşünürdüm sürekli araştırmalar yapardım..sonra bıraktım herşeyi,çalışıyorum zaten işte olunca bi şekilde müşgul oluyosun iş sonrası zamanlardada kursa gittim,yani kafamı sürekli bişeylerle meşgul ettim.tabi allahın izniyle herşey ama .. ben o ay hamile kaldım .şuan yaklaşık 8 haftalık hamileyim.. allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin..
allah tamamına erdirsin. tez zamanda kucağına al diyeceğim ama zamanı belli olan birşey olduğu için sağlıklı nur topu gibi kucağına almakda nasip olursun inşaallah. darısı tüm isteyenlerin başına..... peki ilk adet geçikmesinden önce yaşadığın belirtiler varmıydı. nette yazan gibimi oluyor belirtiler yoksa farklımı..
ben günde 1,5 lt kolayı tek başıma içiyorum ve hatta bazen 2 adet 1,5 lt lik kolayı tüketiyorum.
günaydın canımm benim bildiğim bariz bir haber yok ama özlemacar diye bi arkadaş var ya o buyuk ihtimalle hamiş yakında gelir kokusu idrarda çift çizgi çıkmıştı kan testi yapmamıştı doktor daha hemen çıkmaz sora gel diye garibim bekliyo ama bence onda var bişiler :Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanzı sevinirim
Ben 2sene 8aylık evliyim.
2Aydırlı bebek çalışmalarına başladık
Geçen ay olmadı :1no2:bakalım bu ay olacakmı şakkıdı
Sabırsızlıkla bekliyoruz:CüvCüv: