Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

EVET KIZLAR YAA ÇOK TAKIYORUZ STRES YAPIYORUZ VALLA AMA TAKMAMAKTA ELDE DEĞİL İNSAN HEP AKLINDA 1 SANİYE ÇIKMIYOR ....
BU ARADA KIZLAR BEN BU AY OLAMAM HERHALDE UMUDUM ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDI :1no2:

tam tekkiklere başladığımızda tek doktorla kalmam. eşim 3 4 hastaneye iş yapıyor o nedenle doktor tanıdıklarıda var ama bir dr gitmeye ikna edebilsem. yaşımızda küçük değilki ben 29 eşim 36 ..ya erkekden nasıl sper alıyorlar:)

EVET KIZLAR YAA ÇOK TAKIYORUZ STRES YAPIYORUZ VALLA AMA TAKMAMAKTA ELDE DEĞİL İNSAN HEP AKLINDA 1 SANİYE ÇIKMIYOR ....
BU ARADA KIZLAR BEN BU AY OLAMAM HERHALDE UMUDUM ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDI :1no2:

aynen öyle canım.. bende inanılmaz strese girerdim,hep düşünürdüm sürekli araştırmalar yapardım..sonra bıraktım herşeyi,çalışıyorum zaten işte olunca bi şekilde müşgul oluyosun iş sonrası zamanlardada kursa gittim,yani kafamı sürekli bişeylerle meşgul ettim.tabi allahın izniyle herşey ama .. ben o ay hamile kaldım .şuan yaklaşık 8 haftalık hamileyim.. allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin..

aynen öyle canım.. bende inanılmaz strese girerdim,hep düşünürdüm sürekli araştırmalar yapardım..sonra bıraktım herşeyi,çalışıyorum zaten işte olunca bi şekilde müşgul oluyosun iş sonrası zamanlardada kursa gittim,yani kafamı sürekli bişeylerle meşgul ettim.tabi allahın izniyle herşey ama .. ben o ay hamile kaldım .şuan yaklaşık 8 haftalık hamileyim.. allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin..

allah tamamına erdirsin. tez zamanda kucağına al diyeceğim ama zamanı belli olan birşey olduğu için sağlıklı nur topu gibi kucağına almakda nasip olursun inşaallah. darısı tüm isteyenlerin başına..... peki ilk adet geçikmesinden önce yaşadığın belirtiler varmıydı. nette yazan gibimi oluyor belirtiler yoksa farklımı..

kesinlikle beklemeyin derim ben...yaş, günlük stres, düzgün beslenememe birleşiyor ...bende de aynı sorun var...geçmişteki yazılarımı oku istersen canım...ben elimden geldiğince yeni gelen arkadaşları uyarıyorum...ben de 29 yaşımda bebek istedim...ama şimdi 31 yaşındayım...amacım seni korkutup canını sıkmak değil sakın yanlış anlama..moral bozmak stres yapmak yok canım...sağ taraftaki ruh halime bakıp yılmadığımı anlarsın kaydirigubbakcemile3

:dance::asigim::1hug:

MERYEMCİM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DUAT ET BİZEDE NE OLUR DİKKAT BEBEK VAR:sm_cool::lepi:

allah tamamına erdirsin. tez zamanda kucağına al diyeceğim ama zamanı belli olan birşey olduğu için sağlıklı nur topu gibi kucağına almakda nasip olursun inşaallah. darısı tüm isteyenlerin başına..... peki ilk adet geçikmesinden önce yaşadığın belirtiler varmıydı. nette yazan gibimi oluyor belirtiler yoksa farklımı..

canım benim normalde adet zamanlarında göğüslerim oyle acımaz şişmez..hamile kaldığımda ilk anladığım şey göğüslerim oldu.. adetime 1 hafta kala göğüslerim şişmeye ve acımaya başladı,sık sık idrara çıkıyordum.birde bir süre ayakta kalsam belim ağrıyordu.. adet günüme 5 gün vardı evde öylesine test yaptım çok ama çok silik 2.çizgi görmüştüm önemsemedim.. adet olmam gereken günde yine test yaptım direk 2 çizgi çıktı sonra kan testi ve doktor sonuç pozitifti..

sebde canını sıkma eşimin ablası görümcem 39 yaşında anne oldu teyzem 41 yaşında oldu dayımın hanımı yengen 11 yıllık evliliğin üzerine hamile kaldı. dayımın sperleri yetersizmiş. tüp bebek yaptı düşürdü. ikinci tüp bebek için zamanı beklerken arada hamile kaldı doktoru bile şok oldu. bu işler tamamen nasip. çevremdede çok örnek var. ama insanın elinde olmuyor düşünmemek. eşimi doktora gitmeye ikna edemiyorum bir ikna etsem ben geçiktirmeden gitme taraftarıyımda. korunmayı bırakalı daha 5 ay olduğu için önemsemiyor. bir kaç ay daha geçsin o da tutuşmaya başlar tabi bu arada ben delirmezsem.

kızlar ben daha önce düşük yapmıştım ..sonrasında inanın ki herşeyime dikkat ettim.. beslenmeme felan ..mesela sigara kullanmıyorum zaten..asitli içecek kola felan kahve kesinlikle içmedim hep meyve suyu içtim..ne bileyim hani herşeyime dikkat ettim. ama kolayı doktorumda dedi.hamile kalmak istediğimde içme demişti.

ben günde 1,5 lt kolayı tek başıma içiyorum ve hatta bazen 2 adet 1,5 lt lik kolayı tüketiyorum.

ben günde 1,5 lt kolayı tek başıma içiyorum ve hatta bazen 2 adet 1,5 lt lik kolayı tüketiyorum.

bende öyleydim canım önceden önüme gelen kolayı içerdim birde işyerinde olunca sürekli bişeyler içiyo insan ama bıraktım ara sıra canım çok isterdi onun yerine meyve çayları içerdim..tavsiye ederim ..bir sürü tatlarda meyve çayları var dene bence.. kolayı kahveyi çayı bıraktım,meyve çayları bitki çayları içiyorum... hem hamile kalmadan önce kötü alışkanlıklarımızı bırakırsak hamile kaldığımızda daha rahat ederiz..

ayın 18de olmam lazımdı olmadım hadi 22kadar gene zamanım var dedim.. ama 18de bacaklarım öyle bir ağrıdıki oluyorum sandım olmadı. belimde hafifbir ağrı var. yattığımda daha çok rahatsız ediyor. karnımın içi acıyor. gögüslerimde ise bir ağrı yok dokununcu hafif aciyor. ama sanki gene hafif şişmiş gibi geliyor. ama normaldede adet dönemim sancılı olmaz benim. çok hafif sökülmeme yakın belim birde bacaklarımın arka kısmı hafif ağrı yapar. başkada olmaz. şimdiki belirtiler geç kalmanın psikolojik etkisimi yoksa gerçekden belirtimi anlayamamak delirtiyor. testte ise tek çizgi çıktı.

günaydın canımm benim bildiğim bariz bir haber yok ama özlemacar diye bi arkadaş var ya o buyuk ihtimalle hamiş yakında gelir kokusu idrarda çift çizgi çıkmıştı kan testi yapmamıştı doktor daha hemen çıkmaz sora gel diye garibim bekliyo ama bence onda var bişiler :Saruboceq:

çok sevindim ya:)maşallah.nazar değmesin.Allah isteyenlerede nasib etsin.bebek isteyen arkadaşlar ilişkiden sonra çok sıcak suyla duş almayın.buda engel oluyormuş hamile kalmaya.gecen bir yerde okudum.ılık suyla duş alın.Hatta erkeklerede iyi değilmiş..haberiniz olsun.

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanzı sevinirim
Ben 2sene 8aylık evliyim.
2Aydırlı bebek çalışmalarına başladık:eek:
Geçen ay olmadı :1no2:bakalım bu ay olacakmı şakkıdı
Sabırsızlıkla bekliyoruz:CüvCüv:

selam güzeller .sengözlerimebaksanabhihoyyyt
hayırlısı kızlar hamişleride tebrik ederim inşaallah sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...

büşra44 hoşgeldin canım tabiki herkes katılabilir bize..
hayırlısı olsun güzelim büşra doktora gittinizmi hiç?yaş kaç?

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanzı sevinirim
Ben 2sene 8aylık evliyim.
2Aydırlı bebek çalışmalarına başladık:eek:
Geçen ay olmadı :1no2:bakalım bu ay olacakmı şakkıdı
Sabırsızlıkla bekliyoruz:CüvCüv:

hoşgeldin bende yeniyim. eskilerin başını sorularla şişiriyorum. allahım her isteyene anne baba olmayı nasip etsin.

kedi79 hg canım..sever hg.. akasya1612 mehlikameryem ve meryem konuşun kızlar :mymeka::roflol:

hoşgeldin büşra..bende yeniyim..Allah isteyn herkese sağlıklı hayırlı evladlar nasib etsin canım.Benimde 2.ayım.inş.bu ay bu topik hamiş kalırız tabi hayırlısıyla..
herşeyin hayırlısını istemek lazım..
sen kaç yaşındasın doktora gittin mi hiç

X