Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çatlak ölme sen emi kıss içine çekme bari havan batsın emi valla burda sigara içmeyenlerin havası daha çok oluyo çok bilinçli kendime de ne cahilim diyorum simdi benden gencler ıcmıyo onlar daha ıyı

ay hiç deme aslında öle ama benim elimde dursun söle parmaklarımın arasında :))))))): ay cok rahatlıyom hehehehe:) cahillik işte hava atım sanıyom ama zevk alıyom nedim bacıı:)))))) yoksa akıl işi değil :))))))

merhaba;

ben aranıza yeni katıldım ;sohbet edelim mi?erken hamilelik belirtileri hakkında sormak istediklerim var

herkese selam... adet kesilmeden önce hamilelik belirtisi yaşanmıyormu. yaşanıyorsa ne. bilen varsa cevap yazarsa sevinirim. yaradanım herkese anne baba olmayı nasip etsin. aminnnnn

uyuyamıyorum heyecandan. öylede birşeyki emin olmadan kimseyede birşey diyemiyorsun. geçen ay 22de oldum ama ben her ay bir önceki aydan 5 gün önce adet olurum ve düzenlidir. şamaz ya 5 gün öncedir ya 6 şaştığı olmamışdır. bu ay ayın 17de olmam gerekirdi olmadım. ama şöylede birşey var zayıflamak için lahana kapsülü alıp başladım. o geçiktirirmi bilmiyorum. kafam karışık. karnın şişti sanki patlayacak gibi hissediyorum. gögüslerimde fazla ağrı yok ama hafif dolgunluk var gibi geliyor. dün ise resmen bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrı yaptı ama olmadım. resmen lovabadan çıkamaz oldum sık idrara çıktığımdan değil acaba gelen giden varmı diye kontrol etmekden bugün test alıp yapacağım. heyecandan uyuyamıyorum. biri birşey söylesin acaba olabilirmiki. ALLAHım her isteyene nasip etsin. hayırlı sağlıklı nur topu gibi evladı. AMİNNNNNNNNNNNN

günaydın kızlarrr nasılsınız haftasonuya bugün kimsecikler yok daha bol hamileli bi gün olur inş.

severcim canım benim ben de kocişi işe gönderdim bilg başına oturdum, temizlik yapmam gerekiyor amaaa buradayımmm
canım bu sabah çalışmalara başladık haberin olsun -tatlicadiarzu- sen de başladın mı
dün akşam havuç suyu içtik beraber, tavsiye ederim...bol kuruyemiş yesin seninki....
verelim gazı birbirimize 7 mart bizim günümüz olsun :Saruboceq:

delikafadulden
hadi bakalım canım ben zaten adetten sonra hep günaşırı devam ediyorum çalışma demiyelim ya buna çok komik oluyo :))))

kuruyemiş yedirdimde havuç suyunu hayatta içmez benimki direk yedirsem olmazmı offfffffffffff bugünde misafirimiz var benim hesabıma göre bugün yada yarın benim yumurtlama günüm yarında misafir var varda var of yaaaaaa hemde kalıcılar sırnaşık şey

7 mart ay heyecan yaptırdın şimdi bana ebrucuğum ya buarada gülşenden ya tutarsa şarkısını dinliyorum :):)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…