benim yok ben turp gibiyim.ama düşene kadar öldüm resmen titreme üşüme agrıdan öldüm serçe parmagım kadar 2 parça geldi sonra bir rahatladım hepsi geçti...benim 9 ocaktı.
kızlar tekrar gecmiş olsun ya cok zor allah bidaha yasatmasın((((((((((8
sigarayı bıraktım 2 ay oldu.kocişi dünden beri keçi boynuzu kuru yapıyorum bende incir kurune başladım haftaya full çalışma var.kocişe ii bakmam lazım:)))
ercincim cok iyi etmissin sigarayı bırakmakla bende eşimi beslemistim fındık fıstık fıstık ezmesi aklava tarcınlı bal vs. hatta adanaya gidiyoduk gittik bi kilo daha fıstık ezmesi tatlısı aldık yol boyunca yedi :))))))))))) asılama için siperm verdiğinde cok beyazmıs sodada içirirdimya erkek bebek olsun diye acaba sodadanmı beyazlastı dedi eşim doktora sorduk saglı siperm beyaz olurmus ama değdi sonuc ileri hareketli sipermm:))))))))))))9
ercincim cok iyi etmissin sigarayı bırakmakla bende eşimi beslemistim fındık fıstık fıstık ezmesi aklava tarcınlı bal vs. hatta adanaya gidiyoduk gittik bi kilo daha fıstık ezmesi tatlısı aldık yol boyunca yedi :))))))))))) asılama için siperm verdiğinde cok beyazmıs sodada içirirdimya erkek bebek olsun diye acaba sodadanmı beyazlastı dedi eşim doktora sorduk saglı siperm beyaz olurmus ama değdi sonuc ileri hareketli sipermm:))))))))))))9
ercin evet canım grafikerim tasarımyapıp cizi yodum iyi derecede bilirim cocuk oyuncagı benim içinn bizim iş hayal et ve ciz canım tasarım bize aitti ama neyazıkkı misgibi meslegimi bıraktım doktora git gel utandım ve kovulmadan istifa edim dedim:)) hayırlısı ya bebem olsunda iş herzaman olur
gülde valla ne bulduysam verdim hiç bian bos bırakmadım
soda erkek cocuk aparmıs bide yemekleri cok tuzlu yapardık oda erkek yapamıs hadi haırlısı allahın zoruna gitmesin erkek cocuk ist,yom en iyisinden:))))))))))) isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü:)))
eferin eylüll alkıslıyom senii canım bende öğrenirsem bırakıcam insallah zatı günde 3 tane içiyom fazla içmiyom genelde
ya ne oldu o çok meraklıydı bı dakka cıkmazdı burdan bebek mı oldu yoksa haberın var mıderya bizi bıraktı arkadaslar cok kırgınım ona((((((8
ay gukde catladım gulmekten adamı tansıyondan gotururmusuz bebek olsun dıyecanım tuzlu yediremem maaalesef eşim gnç olmasına rağmen yüksek tansiyonu var
ama çikolata falan ii geliyorsa vereyim bari...yesin gönül rahatlığıyla...