Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

akrepcim amin canım insallah sakın sakın umudunu yıtırme bak benim daha ağrım var ama bu aydan umutluyum o da nasıl olcak bılmem ya daha kanamam bıtcek ben ıyılıeşicem de offf offf rahat durmıycam gene valla benı hayata donderdınız ama hemen cinliklere başladım :=)delikafadulden

eylülcüm saol canım kızım iyisin maşşallah böyle olunda bizede umut olsun deprosyona girmiş biri olarak:))))))))))

kıs gülde kac de bakem deli garii

kıssss merak ettım soylesene bır ay mı yoksa de be bı sey demem ben de aynını yapmıstım

eylülcüm saol canım kızım iyisin maşşallah böyle olunda bizede umut olsun deprosyona girmiş biri olarak:))))))))))

kıs gülde kac de bakem deli garii

tabı hayatım napalım bebeklerımız olacak ınsallah hem bebeği tutamadık olmadı kocayı elde tutalım . yaptıklarımız illa bi işe yarar yani merak etme sen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu arada bişey daha sölim kıslar "bulgur" da da doğal ve fazlasıyla folik asit varmış

aaaaa ben cok severım valla annem hafta sonu gıdıyo evıne gelınce yapsında yıyelım barı yataktan kalkmaya halım yok ama bebek yapmaya halım var baksana bana

senin nekadarlıktı eylül..kürtajmı oldun..ben cumartesi 14 şubat ögrendim kocişe sürpriz yaptım pazar gunude adetle gitti...

benim yok ben turp gibiyim.ama düşene kadar öldüm resmen titreme üşüme agrıdan öldüm serçe parmagım kadar 2 parça geldi sonra bir rahatladım hepsi geçti...benim 9 ocaktı.

senin nekadarlıktı eylül..kürtajmı oldun..ben cumartesi 14 şubat ögrendim kocişe sürpriz yaptım pazar gunude adetle gitti...

canım ben 27 ocakta öğrendım ılk adetım gecmemıstı. ama uzun surmedı napalım kurtaj olmadım canım doktor ılac vermıstı yat dedı sakın kıpırdama çarşamba doktora gıttım kı bebek yok. sen kurtaj oldun mu

sigarayı bıraktım 2 ay oldu.kocişi dünden beri keçi boynuzu kuru yapıyorum bende incir kurune başladım haftaya full çalışma var.kocişe ii bakmam lazım:)))

ekim annesi olamadım bari kasıma yetişeyim:)))kasım anneleri topigini de açtım girmem lazım oraya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…