Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim yok ben turp gibiyim.ama düşene kadar öldüm resmen titreme üşüme agrıdan öldüm serçe parmagım kadar 2 parça geldi sonra bir rahatladım hepsi geçti...benim 9 ocaktı.

ya ben parça falan görmedim ultrasonla baktı hem karnımdan hem alttan yumurtalıklarımdan bebek yatağına kadar ızlettı bana tertemız dedı . kan testı ıcın rahat etmesını ıstıyosan yaptır dedı aynen yaptırdığın yere gıt dedı. aman ne gıdıyım daha kı zaten bebek gıtmıs

akrep sen grafikermiisn.bende kursuna başladım yaw ne zormuş daha bir civciv köpek bile çizemiyorum ödev verdi hoca ben napcam ya off..

sigarayı bıraktım 2 ay oldu.kocişi dünden beri keçi boynuzu kuru yapıyorum bende incir kurune başladım haftaya full çalışma var.kocişe ii bakmam lazım:)))

ya ben de yapıyım barı hem ıyıleşırım belkı artık bu hafta sonu ınsallah

ercincim cok iyi etmissin sigarayı bırakmakla bende eşimi beslemistim fındık fıstık fıstık ezmesi aklava tarcınlı bal vs. hatta adanaya gidiyoduk gittik bi kilo daha fıstık ezmesi tatlısı aldık yol boyunca yedi :))))))))))) asılama için siperm verdiğinde cok beyazmıs sodada içirirdimya erkek bebek olsun diye acaba sodadanmı beyazlastı dedi eşim doktora sorduk saglı siperm beyaz olurmus ama değdi sonuc ileri hareketli sipermm:))))))))))))9

hayırlısı olsun eylül çalışmalara devam:)))ben çıkıyorum kociş çagırıyor ii geceler..

ercincim cok iyi etmissin sigarayı bırakmakla bende eşimi beslemistim fındık fıstık fıstık ezmesi aklava tarcınlı bal vs. hatta adanaya gidiyoduk gittik bi kilo daha fıstık ezmesi tatlısı aldık yol boyunca yedi :))))))))))) asılama için siperm verdiğinde cok beyazmıs sodada içirirdimya erkek bebek olsun diye acaba sodadanmı beyazlastı dedi eşim doktora sorduk saglı siperm beyaz olurmus ama değdi sonuc ileri hareketli sipermm:))))))))))))9

maşallah nazar değmesin geleceğin bebekleri onlar aaaaa bu arada ben de aferın ısterım ben de 27 aralıktan berı ıcmıyorum benım de ıkı ay olcak bebekle bırakmıstım aynı gun daha da başlamam Allah nasip ederse

ercin evet canım grafikerim tasarımyapıp cizi yodum iyi derecede bilirim cocuk oyuncagı benim içinn bizim iş hayal et ve ciz canım tasarım bize aitti ama neyazıkkı misgibi meslegimi bıraktım doktora git gel utandım ve kovulmadan istifa edim dedim:)) hayırlısı ya bebem olsunda iş herzaman olur

hadi yaaa...bende yedireyim bari .çikolata nasıl ii geliyormu benim eşim çok yiyor da...
ammma sende az değilmişsin haa...
adama ne buldunsa yedirmişsin sırnaşık şey
sodayı da senden duyuyorum bu arada...

ercin evet canım grafikerim tasarımyapıp cizi yodum iyi derecede bilirim cocuk oyuncagı benim içinn bizim iş hayal et ve ciz canım tasarım bize aitti ama neyazıkkı misgibi meslegimi bıraktım doktora git gel utandım ve kovulmadan istifa edim dedim:)) hayırlısı ya bebem olsunda iş herzaman olur

kısss işsiz olarak yalnız değilsin ben de aynı

eferin eylüll alkıslıyom senii canım bende öğrenirsem bırakıcam insallah zatı günde 3 tane içiyom fazla içmiyom genelde

gülde valla ne bulduysam verdim hiç bian bos bırakmadım
soda erkek cocuk aparmıs bide yemekleri cok tuzlu yapardık oda erkek yapamıs hadi haırlısı allahın zoruna gitmesin erkek cocuk ist,yom en iyisinden:))))))))))) isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü:)))

gülde valla ne bulduysam verdim hiç bian bos bırakmadım
soda erkek cocuk aparmıs bide yemekleri cok tuzlu yapardık oda erkek yapamıs hadi haırlısı allahın zoruna gitmesin erkek cocuk ist,yom en iyisinden:))))))))))) isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü:)))

canım tuzlu yediremem maaalesef eşim gnç olmasına rağmen yüksek tansiyonu var
ama çikolata falan ii geliyorsa vereyim bari...yesin gönül rahatlığıyla...

eferin eylüll alkıslıyom senii canım bende öğrenirsem bırakıcam insallah zatı günde 3 tane içiyom fazla içmiyom genelde

ya ben de azaltmak ıstemıstım ırademe sahıp olamıyodum bebeğı duyunca üçbuçuk attım bişey olur diye doktordan çıkınca biyerde oturup bi sigara yaktım son sigaram dedim ama onu bile içemedim vicdan azabından insan korkudan bırakıyo yani zaten sen benim kadar içmiyomussun

derya bizi bıraktı arkadaslar cok kırgınım ona :KK43:((((((8
ya ne oldu o çok meraklıydı bı dakka cıkmazdı burdan bebek mı oldu yoksa haberın var mı
canım tuzlu yediremem maaalesef eşim gnç olmasına rağmen yüksek tansiyonu var
ama çikolata falan ii geliyorsa vereyim bari...yesin gönül rahatlığıyla...
ay gukde catladım gulmekten adamı tansıyondan gotururmusuz bebek olsun dıye

gülde yedir canım cukalatada iyi özellikle fındık lı fıstıklı cukalata yedir ok:))

eylül canım valla bende bi keyif sıgarası yakarım diyom :)) bebeği duyduktan sonra:))) sonrada bırakırım diyorum ben cok içmiyorum nefret ediyorum hatta ama napim hava için içiyorum cok gıcıgım yaff ay biyere gidim hemen cıkarır havalı havalı içerim birisi gelsin yine öle eşimle keyif yaparken felan içerim böle havacı bi kadınım neydim:)))))))))))9

deryadan hiç haberim yok kızlar en son doktor bulmustu doktorunu cok sevmişti artık herseyi doktora sorcam dedi doktorun 2 ay içerisinde muakkak hamile kalacagını sölemesini duydum tedavi için hap yutuyodu hapı bitmiş kontrole gidecekti ve bidahada girmedii :KK43:((

X