Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

eylülcüm selam bekliyos işte sümüklü böcek adam olacak misalii:))) sen nasılsın camım

saol canım ıyıyım her zamankı gıbı aklım karısık doktorum folık asıt ıcme ve korunma dedı dun bıraz hareket ettım kasıklarımda ağrı var anlamadım yanı.

kızlar normal olarak bir çiftin çocuk yapmaya karar verdiği tarihten itibaren kaç ay sonra veya kaç ay içinde hamile kalması gerekir?yani ortalama cevap olursa ii olur (kişiden kişiye değiştiğini biliyorum

ne bebişi kıs beklemedeyim ama umudum yok kasıklarım agrımıyo bosu bosuna yatıyom gibime geliyor ama napim off bugün agladım yine tutmadı diyee:KK43:((

güldecim ortalama die bişiy yok aslında nasip meselesi ama korunan bi insanın korunmayı bıraktıktan en az 6 ay gecermiş canım

stres yapma akrep inş.olacak illa agrın olması gerekmez bol bol dinlen...
süreyi bilmiyorum benim 6 ayy olcak oldu düştü...önümüzdeki maçlara bakcaz artık::KK66:

su folik asit nedir cözemedim haa faydalı bişi olarak duydum neden içme dedi
aslında ben de oyle bılıyodum ınternette baktım bazı doktorlar boyle dıyebılıyomus ama bazıları da ıc dıyor amannnn ne kafamızı karıstırıyolar ya omırılık ve beyın gelısımı ıcın ama anlamadım yanı. şimdi ben kendi kendime devam edıyım dınlemıyım dıyoru korkuyorum dusuk yaptım ya bı zararı varmı dıye ozellıkle anlamamıs gıbı telefon acıp sordum hayır dıyo hem de uzman doktor

kızlar normal olarak bir çiftin çocuk yapmaya karar verdiği tarihten itibaren kaç ay sonra veya kaç ay içinde hamile kalması gerekir?yani ortalama cevap olursa ii olur (kişiden kişiye değiştiğini biliyorum
canım aslında 35 yaşa kadar 6 ay sonra daha erken 1 yıl sonra doktora gelın dıyolar ama bence bır yıl beklenme

yaş'a göre degişirmiş genç yaşlar bir yıl diyor drlar.30 yaş üstü 6 ay diyorlar...senin nekadardır olmuyor

bende içtim folik asit beni balon gibi şişirdi bi garip oldum bi haftada bıraktım ben.onun yerine bolbol sebze hergun portakal suyu içiyorum bende...

saol ercincim iyi geceler

eylül asılama oldum carsamba günü canım insallah bebeme kavusmusumdur
folikasitide doktorunu dinle canım kesinlikle kafana göre bişi yapmacanım hadi hayırlısı

ne bebişi kıs beklemedeyim ama umudum yok kasıklarım agrımıyo bosu bosuna yatıyom gibime geliyor ama napim off bugün agladım yine tutmadı diyee:KK43:((
ya illa ağrımı olcak sanki yat tabi

stres yapma akrep inş.olacak illa agrın olması gerekmez bol bol dinlen...
süreyi bilmiyorum benim 6 ayy olcak oldu düştü...önümüzdeki maçlara bakcaz artık::KK66:
yaaaa senın duselı ne kadar oldu benım daha cok yenı halen yataktayım ve :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Folik asit bir vitamindir. Bu maddeye doğal halde taze sebze, meyve, patates, baklagiller, kepekli- ve süt ürünlerinde rastlanır. Diğer vitaminler gibi folik asitide tablet halinde alabilirsiniz.

X