Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya gerçekten düzene sokuyomu adeti gerçi benim sorunum yok her ay bir öncekinden 1 hafta önce olurum yapmama gerk yok sanırım

ben aralıkta başladım 20 snde oldum ocakta tekrr yaptım 23 nde oldum bnmde aslında okdr düznsiz değil ama yapıyrm akıntı içinde ii soğan kürü

selam güzeller

silam_buse canım çatlatma iğnesi vurulacak olsaydın doktorun çağırırdı demekki kendisi çatlasın diye bırakmış gün aşırı ilişkiye girin hamile kalırsan adetin gecikecektir zaten dert etme sölediklerimden emin olabilirsin aynı hapı bende kullanıyorum bu ikinci kullanışım inşaallah hayırlı haberlerini alırız canım..

ben aralıkta başladım 20 snde oldum ocakta tekrr yaptım 23 nde oldum bnmde aslında okdr düznsiz değil ama yapıyrm akıntı içinde ii soğan kürü

peki bozo sağol ama şuan düzenli gibi geliyo bana yıllardır böyle çünkü bide şu kasıkalrım ağırmasa iyi olcak ben soğuk adım diyorumya bakalım ay sonu belli olur sanırım

Ceylancığım ya bidahaki düzenlemende benim tarihimi martın 7 si olarak düzenlermisin yanlış hesaplamışımda ben :)))))))

sever benim de mart'in 7 sinde...hadi bakalim ne olacak...benim gerci spermden yana pek sansim olmayacak, bir de prolaktin ama mucize demiyolar belli mi olur...cifte haber veririz innnnsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…