Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sever benim de mart'in 7 sinde...hadi bakalim ne olacak...benim gerci spermden yana pek sansim olmayacak, bir de prolaktin ama mucize demiyolar belli mi olur...cifte haber veririz innnnsallahhh

inşallah canım ya bende bu ay öyle bi huzur varki anlatamam hiç kafama falan takmıyorum ya eşiminde hakkını yememek gerekiyo belki adet tarihi yaklaşınca gerilirim bakalım kısmet ama dualarımı arasında sizler ilk sıradasınız eşinde sende inş kısa sürede iyileşir ve meleğinize kavuşursunuz :Saruboceq:

Kızlar kütahya'da bir kar başladı görmeniz gerek Her taraf Bembeyaz

kızr merhaba ben pkoluyum bu ay iğne kullandım yumurtalıklar tepki vermedi diye ilacı bıraktık 14 gün olu bırakalı karnımın altı sağ tarafım ağrıyor batma şeklinde sivilcelerim de çıktı ben adet olmadan önce hiç ağrımazdı sürekli uykum geliyor kanım da akşamları çok şiş oluyor dün de başım döndü sık sık 2-3 gündür midemde hafif bulantı oluyor sabah kahvaltdan sonra ve öğleden sonra da yüzümde yanma oluyor hamile olma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum ama bir de hamileysem ve adet olmayı beklersem bu dönemi folik asit almadan ya da bilmeden kötü bişey yapmış olarak geçireceğim bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi test yapsam mı

Canıııımmmm, gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Umudunu kaybetme bi tanem, evet kafandan at bir süre, seni meşgul edecek şeyler bul kendine, inşallah hiç beklemediğin anda gelecek meleği sana. Bak doktor da demiş stres yapıyorsun diye. Evet tatlım stres tüm hormonlarımızı etkiliyor. Sen bizlere karşı çok esprilisin ama içinde fırtınalar koparıyorsun. Nasıl rahat olacaksan öyle davran canım. Evet forumda olmak, arkadaşlarla paylaşımlarda bulunmak çok hoş ama burada olduğumuzda zaman zaman kafaya daha fazla takabiliyoruz. Kendimizi o kadar çok dinliyoruz ki... Kasığım ağrıdı hamile olabilir miyim? Akıntım oldu hamile olabilir miyim? Sivilcem çıktı, çııkmadı, belim ağrıdı, ağrımadı, göğüslerim şişti, acıdı......vs. hamile miyim ki? Hayatımızı tamamen hamileliğe endeksliyoruz. Forumda olmak da zaman zaman bunu körüklüyor. Bu şekilde kafandan atabileceksen girme canım siteye, ertele bir süre bebek düşüncesini, bebek için birlikte olduğunu düşünme. Herşeyin bir hayırlı bir zamanı var. İnşallah bebeklerimiz en hayırlı zamanda gelecek. Allah gönlüne göre versin canım. Rab'bim yar ve yardımcımız olsun. Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kılsın. Seni seviyorum canım, her zaman yanındayız bunu unutma, dualarımdasın.... rab'bim buraya hayırlı haberlerle geleceğin günleri hayırlısıyla, çok beklemeden nasip etsin.

ndk ne yazmıssın böyle güzelim yasenağlama aglayyarak okudum cok duygulandım cok kötü oldum emin ol seni cok iyi anlıyoruzsenağlamaama bizimde ümidimizi kesiyosun böyle yapmakla bende deprosyondayım zatısenağlamagüzel haberler almak istiyorumsenağlamanolur canını cok sıkma az sık ay nediyom ben yaasenağlamaseni cok seviyoruz canım allah hepimizin yardımcısı olsun bebeğimizi bize versin ellerimiz bos bekliyoruz doldursun diye sıgınacak hiç bişeyimiz yok kadın olmak ne zor iş senağlamabiz anne olmak için gelmişiz evlatlarımız olsundiye görevlendirilmişiz güzel güzel evlatlar dünyaya geirelim diye ama bize neden bu kutsal seyi yapmamıza izin vermiyor yüce yarabbim anlamıyorum yaşlandım vallagencliğim doktorlarda gecti hep böyle geccekk diye cok korkuyorum çünki 2 yıl gecmiş ben halen aynı yerdeyim zaman ne cabuk geciyo en cokda gencliğimi yasayamadıgım için yanarım valla tez zamanda bebeklerimizi verir insallah allahım bizede layık görsün kurban oldugum allah

canım benim kendini toparlamaya calıs busekilde bişi eline gecmez sadece kendini dahada cok yıoratırsın lütfen kulak ver ve iyileşcabucak canım aramıza geri gel senağlama

Özlem ben varya senin yerinde olsam 10 kere test yapmıştım şimdiye, nasıl sabrediyorsun kız?. Millet adeti geçmeden test yapıyor senin adetin geçti hala bekliyorsun helal sana. Ama böyle olmak lazım, kocan haklı bence de hamiş çıkacaksın sen (inşallah)

ndk canım nasıl oldun...sana msj göndermiştim yazdıklarımı oku diye okudun mu
strawberryyy nasılsınnn, göbişine ii bakıyo musun

ecrin kızım nerdesin sen ya çatladım meraktan beeeeeee klava:klava:klava: noldu yavru kuş kırmızı kart geldi mi yoksa minnoş mu var ay anlat çatlattın insanııııııı

ndk bu arada gun içinde iş yerinde yazını gördum ama yoğunluktan bişi yazamadım tatlım hakkında hayırlısı olsun dua et bol bol olurmu canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…