Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim inan sana dua edeceğim sakın kendini salma sen çok güçlü bir kadınsın bunu ıunutma oldu mu????hepimiz seni çok özleyeceğiz.....bunu unutma...ve seni çooooooooooook çeviyozzsenağlama

CANIM BENİM BAK BEN 1,5 SENEDİR EVLİYİM İLK DENEYİMİM DÜŞÜKLE SONUÇLANINCA DÜNYAM YIKILDI SANMIŞTIM 14 AY SONUNDA İKİNCİYE HAMİLE KALDIM VE 1 KEZ DAHİ DOKTORA GİTMDEDİM. SOĞAN SUYU İÇTİM İÇİMİ TEMİZLESİN DİYE. İNCİR SUYU İÇTİM YUMURTAM GELİŞSİN DİYE BUNLARI YAPTIKTAN 6 AY SONRA KALDIM HAMİLE .hER AY YAPTIĞIMIZ ŞEY AYNI AMA KAÇ AY SONRA TUTUYOR HATTA SENE.oNUN İÇİN ŞUNU UNUTMA HERŞEYİN ZAMANI VAR.BENCE İŞLERE VERMEKTENSE KENDİNİ YENİ HOBİLER BUL BEN AHŞAP BOYAMA KURSUNA GİTMİŞTİM BOL BOL BOYA YAPIOYORDUM BİR HOBİ EDİN VE ONU YAPARKAN HAZ AL EMİN OL HAYDASINI GÖRECEKSİN. İNCİR SUYU ÇOK İYİ GELİYOR İÇ EŞİNEDE KEÇİ BOYNUZU İÇİR BU YAZDIKLARI YAPARSAN EMİN OL SABRET FAYDASINI GÖRECEKSİN :1hug:

Ndkcım haklısın psikoloji çok bozuluyo ama sabır be biraz daha sabır bak bende 9 ay oldu korunmayı bırakalı ama tık yok olsun be canım hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin meleklerimiz tamam git uzaklaş ama eminimki bu çok uzun sürmeyecek ve güzel rabbim o güzellikleri bizlerede yaşatacak emin ol ve kendine olan güvenini hiç kaybetme olurmu

Ben gerçektende bazen bu forumda yasılanları okunca çok kızıyorum ya daha bir sene olmadan koşturuyorlar doktora 2-3 oldu niye tutmadı doktorlar sürekli diyor en az 1 sene hatta 2 sene 3 sene tedavi görmeyin kızlar oynatmayın hormonlarınızla.Aldığınız her ilaç iğne bir yeri yaparken başka bir hormonuzu çökertiyor acele edipte kendinizi gereksiz tüp bebek aşılama yöntemlerinde bulmayın.

canım inan okurken gözlerim doldu ağlamak istedim bebek özlemin hemen dinsin diye dua ettim ama ayn zamanda da kızdım sana öfkelendim pes etme,yaşananlar zor sinir bozucu biliyorum şimdi belki de alıp başını gitmek istiyorsun kimseyi görmek istemiyorsun ama insan ümidi olmadan yaşayabilir mi? hele ki o ümidin sonu bebeğinse. topla kendini bu yolda beraberiz yaşama sevincin önce eşin,ailen, sonra bebeğin sonra da bizleriz. tabiki de üzüleceksin acını yaşayacaksın ama kendine de geleceksin çık biraz dışarı gökyüzüne bak allaha şükret bebişine seslen gel de, seni duyacaktır, hayaller kur ben çoğu zaman hayal kuruyorum bebeğimin küçücük halini,o küçücük ellerini,ayaklarını, sonra anne dediğini, büyüdüğünü, aşık olduğunu dizimde ağladığını düşünüyorum. biz buradayız bizlerden kopma silkelen hayat ve mücadelemiz devam ediyor.. ve devam edecek bebişlerimiz bize gelene kadar....

haklısın yaa
umutlanıp sonra hüsrana uğramak var sonunda...

3,5 sene için dehiç dr gitmedim belki bundan sonra gidicem çok erken heveslenip acele ediyolar okadar bağlıyolarki kendilerini inan bende okudum bend olanlardan acaba bendemi dedim sonra yok günü gelsin diyorumya

canımm dualrımızdasın,,kendını bırakma sakın,,her zaman bı umut vardır buna ınanıyorum ben..her hastalığın başı stres uzuntu zaten..sen rahatla uzaklaş bıraz herşeyden...rabbım yardımcın olsun.:asigim:

canımm benimmm yaaa okadar kötüü oldum kii anlatamam bunların hepsi geçicek daima yanındayızz senin her zaman dua ediyorum gelicek meleğin inan oda seni çok özledi ama birazcık daha sabır seni çok seviyorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ndk m seni o kadar iyi anlıyorum ki yazdıklarını gözlerimden yaşlare süzüle süzüle okudum inan ama bu kadar stres yaoparsan sen hasta olacaksın cnmö ya yapma bunu kendine lütfen rabbim seni ve senin gibi bebeğini yolunu gözleyenleri böle gözü yaşlı bırakmasın tez zamanda sizleri güldürsün canım beni burdabn uzaklaşmak senin için çok iyi olur en azından bu düşünce tüm günüğnğ değilde gününün tyarısını kaplar canım bebeği çok istediğin her halinden belli cnm gece kalkıp bal çörek otu yemelet uuuuufff çok kötüyüm cnm rabbim kimseyi çok bekletmesin başka bişi diyemeyeceğim hakkında hayırlısı olsun cnm

3,5 sene için dehiç dr gitmedim belki bundan sonra gidicem çok erken heveslenip acele ediyolar okadar bağlıyolarki kendilerini inan bende okudum bend olanlardan acaba bendemi dedim sonra yok günü gelsin diyorumya

sen 3,5 senedir mi çocuk istiyorsun canım?

Canyoldaşım ,Kader Arkadaşım ..
Gözlerim dolu dolu yazıyorum bu satırları seninle ilk tanıştığımız zamanla nelerneler paylaştık Hoşçakal diyemiyorum çünkü,hepimiz ne kadar stres yaşadığını bilerekten bizleri terketmeyeceğini de biliyoruz
Daima seni özleyeceğiz zilloşlarım diyişini hergünü beraber yaşıyorduk be güzelim ne yapacağız biz Biliyorum ki umutlarımızla hepimiz kalacağız İkimizde aynı gün üzüntüyle sarsıldık ama Başaracağız
Meleklerimiz görüyorlar ve onları daha üzmeyelim Hadi giderken Gülümse Bitanem..Meleklerimiz en yakın zamanda Geleceğinden eminim ..
Seni seviyorum canımdan çokk :çok üzgünüm:

ya ben çok sulugözüm artık tam oldum yani.
..senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ndk ne olur üzülme yaa...senağlama

Kızlar bazen okadar çok kızıyorum ki sabretmeyi bilin lütfen şükür edin halinize benim görüncem doktor doktor dolanıyor 35 yaşına gelmiş bir kez dahi adet olmamış bir umut diyor halen daha o adet kanını görmek için aramadığı çare kalmadı hiç değilse şükür halimize.o bir damla kanı görmek için çabalayanlar var.Anlamıyorum ya bazen sizi 3 sene normal hamile kalamamak yaşınız 30 zun altındaysa bekleyin ya benim eşim doktor olduğu halde 1,5 sene boyunca bir kez bile doktora gitmedik saçmala erken dedi bana ya.Kimisi 1 sene oldu olmadı diyor gelmiş şükredin tammı çok şükür rabbim size her ay kadın olduğunuzu hissettiyor o kanı göstererek dua edin va Rabbim Büyüklüünü unutmayın

canım deryacım seni anlıyorum emin olki hepimiz anlıyoruz diyecek bişey bulamıyorum gözlerim dolu dolu senin için sizler için sadece dua edebilirim elimizden başka bişe gelmez her ezan duyuşumda hep dua ediyorum sizler için rabbim kucaklarınızı boş koymayacak bu çekilen acıların mükafatı gelecek biliyorum ,sen kafanı dinle tatlım dedigin gibi bi süre unut herşeyi bak gör tam unuttugun zaman melegin gelecek sana tam artık istemiyorum diye normal hayatına döndügünde göbişin dolacak ben buna çok inanıyorum haberlerini beklicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…