Can dostlarımm merhaba Belkide bu size son yazışım ...
Bugün yaşadıklarımı yazayım ve vedalaşayım sizlerle...
dün gece içim kıpır kıpırdı cumartesi aşılamam olacak diye belkide meleğime kavuşacağım diye garip bir neşe vardı içimde, kızların önerdiği bal çörekotu karışımını hazırlamış sabaha kadar uyanıp uyanıp yumoşlarım güçlensin diye yutmuştumm, midemin ağrımasına rağmen... Sabah patrondan habersiz (izin vermiyo çünkü
)gittim doktoraa eşimle koşa koşa sevinçle, okadar emindimki yarın aşılama olacağımdan... muayene oldumm doktorumm allah allahhh dedi :çok üzgünüm: deryacım tedaviyi kesiyorum dedi, göz ucuyla ekrana baktığımda da anlamıştım zaten yumurtamın olmadığını, bir iki tane misket kadar vardı hala, iğnelere rağmen büyümemişler:çok üzgünüm: okadar üzüldüm ki birden başımdan aşağı kaynar sular boşaldııı, sevinçle bakerken yüzüm birden buz kesti... doktor bunun tek sebebi sensin dedi STRESSS dedi başka açıklaması yok dedi, bu ay çok büyüttün gözünde dedii, çok düşündünn çok dillendirdin dediii, stres işin içine girince günde 10 tane iğne vurulsan büyümez dedii:çok üzgünüm: adet söktürücü verdi yolladı, tekrar gel daha güçlü iğneler vereyim dedi:çok gözlerim dolu doluuu boğazım düğüm düğümm hızlı adımlarla ilerledim ordanüzgünüm: doktorum gell dedii, gelemeyeceğimi anlarcasına... ama benim mecalim kalmadı kızlarr, hem maddi hem manevi yönden yıprandım... okadar yoruldumm okadar üzüldüm ki biliyorumm bukadar büyütmemem lazım ama benim psikolojim gerçekten normal değil şuan... bebeğimi çok özledimmsenağlama bazen bensiz ne yapıyor diyorum gözlerim dolup geliyorr:çok üzgünüm: üşüyormuu, özlüyormu benii, oda istiyormuuu:çok üzgünüm: ya da bana layık görmüyormu kendini... özledimm çok özledim kızlarr, insanın yüreğine ateşi düştü mü okyanuslar söndüremezmiş anladım bugünn, ama yorgunum.......
Tek yapmak istediğim hastanenin önünden bile geçmemek... biraz bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum, çok zor olsada gözlerimi dilimi bağlamak istiyorum... lal olmak istiyorum bisüre:çok üzgünüm:........
bu iğneler bana kilo yaptı 60 kg olmuşum zayıflamaya çalışacağım, kendimi işime falan vereceğimm, bu arada soğan suyu incir suyu falan içeceğim, borçlarımı ödeyeceğim vs.vs. tedavi olmak istemiyorum yaz bitene kadar, bunları yazarken gözlerim dolu dolu beni anladığınızı yaşadıklarımı hissettiğinizi biliyorum... bana destek oldunuz güç verdiniz, dert ortağı oldunuzz dostum oldunuzz... ama beni affedersiniz ki bir süre buraya da uğrayamayabilirim... çünkü gerçekten psikolojim bozuk... sebepsiz yere ağlamaya falan başladım.. belki bu zaman zarfında bir psikoloğa da görünürüm...
sizleri çok seviyorum, ceylandan ara ara haberlerinizi alırımm, inşallah tez zamanda hepiniz hamile olursunuzz umut olursunuzzzzzzz, rabbim hepinizin gönlüne göre versinn... hepinizden dua istiyorum, en azından psikolojimi düzeltmem için...
rabbim avuçlarınızı boş bırakmasın.........