Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sevgili elacım ben 6 ay sonra gittim plokistik dendi neden tedavim başlamayıp kürek çekseydim şimdi 2 aydır tedavi sürecindeyim yumurtalıklarım sağlıklı olmadığı da çıktı ve doktorun dediği belki 1 sene kadar zorlayabilir ama başaracağız şimdi sana soruyorum 1 sene demeseydim yüzüne bile bakıyorlar mı?
daha sonra doktoruma gerçeği dediğimde iyi yapıyorsun çünkü bayanların erken menopoz diye sorun yaşayabilir neden bir ömür boyu pişmanlık yaşıyım
bu ay 8.ay oldu hala neticede bişey yok İnbanıyorum Allah hayırlı zamanını beklıyor ama ben elımden gelenı yapıyım o zamanında versın:1hug:

canim, neden bu kadar uzuluyorsun ki, bazen bunyemiz boyle oyunlar oynayabiliyor..buradan kacmana gerek yok canim, cunku burasi ayni zamanda rahatlamani da sagliyor. canim mumkunse benim profilime gir ve dun yazdiklarimi oku...orada umut isigi gorecegine, sukur edecek bircok seyimiz oldugunu bulacagina eminim. bugun misket olsa da gelecek ay sana surpriz yapabilir,
bir de bilgin olsun o kürleri ilacla kullanirken cok dikkatli olmak gerekiyor. neticede dogal bitkiler de hormonlarimizi etkiliyor tatlim...hadi yazdiklarimi oku ve sukret dua et...herkesin bir sirasi var ve biz o siranin gelmesini beklemek durumundayiz...ayrica bu sitede ogrenebilecegin cok sey oluyor....sadece stres yapma canimcim

ya kızlar bende ilk defa birşey oldu sağ yanımda bir batma oluyor
yanlış anlamayın heveslenmiyorum..
adetime 15 gün var
ufff zaten çok üzgünüm ndk ya bir de bu batma çıktı başımasenağlamasenağlama

ayyy çok kötü oldum ya ama gerçekten stres insanı çok kötü etkiliyo nette bi yerde okumuştum doktrlr artık çocuğun olmaz demiş tatil gtmiş herşeyi aklımdn çıkrmış incir kürünü yapmış ve tatilde çocuğu olmuş ne olur strese girmyleim

bnmde batma oluyodu hatta krnım acayip acıyodu bugün hiç acımadı özellkle göbek deliğinin etrafı acıyodu

senağlama
bnmde batma oluyodu hatta krnım acayip acıyodu bugün hiç acımadı özellkle göbek deliğinin etrafı acıyodu

canım sen hamile misin ?
ne bileyim yaa yumurtlama dönemimde olduğumu sanmıyorum çünkü adetim şu son üç aydır düzensiz...aralıkta olduğumda 30unda oldum
ocakta olmadım şubatın 6sında oldum gerçi çok streliydim diye de böyle olmuş olabilir ama sizce de düzensiz değil mi?senağlama

ndk canım benim moralini yüksek tutmaya calıs canım gelecek ay için insallah gelcek ay gelecek beben saglıgına iyibak biraz bu arada kürler de yap işe yarıyo diyolar bi arastır canım bak moral cok önemli bitanem benim

ahh ahh nerde o günler beklemedeyim bnmde adet arlık 20 ocak 23 bakalım ne olcak beklyrm
adetin düzensizse soğan kürünü yap canım adeti düzenliyo bn yaptım düzene grdi

ahh ahh nerde o günler beklemedeyim bnmde adet arlık 20 ocak 23 bakalım ne olcak beklyrm
adetin düzensizse soğan kürünü yap canım adeti düzenliyo bn yaptım düzene grdi

inş hepimizin olacak Allahın izniyle...
bu soğan kürü nasıl oluyor?aranızda konuşurken çok duydum da tam anlayamadım...

inş hepimizin olacak Allahın izniyle...
bu soğan kürü nasıl oluyor?aranızda konuşurken çok duydum da tam anlayamadım...

2 bardak suyu kaynatıysn(damacan suyu olucak musluk suyu değil) kaynayınca 1 orta soğanı 4 bölüp kaynayan suya atıysn 5 dakika kaynatıysn hergün taze yapıp içiceksin yemklerden 15 dakika önce içiceksin 15 gün yapıcksn

arkadaşar ben geçen ay ayın 23 adet ldum bu ay daha olmadım kahveregi bir akıntı oldu. ayıca çok ateş basması terleme çok su içmeye başladım. şimdide adet olmam gerekiyordu olmadı ama ishal var ve karnımda hafif pıt ıt diye baloncuk hissi var sizce bişey varmıdır yardıma ihtiyaçım var

canım çok sağol da,
bu soğan kürünü 15 gün yaptıktan sonra hep düzene giriyor değil mi?
yani 15 gün sonr bir daha yapmama gerek var mı yok mu?

ya arkadaşlar konunuzla pek alakalı deyil ama bişey soracam ben bu ay klomen kulandım 2 gün oldu biteli mutlaka çatlama ignesi vurdurmalımıyım cevap verirseniz sevinirim doktorum bana gel falan demedi ne yapacagımı şaşırdım

kahverengi akıntın ne zaman oldu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…