Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adetimden önce böyle ağrı olmuyodu elleyincede çok az bi ağrı oluyo ama çok az

canım adet zamanlarının rahatsızlıkları zamana göre değişebilir bazı aylarda çok ağrın bazı aylarda ise çok az ağrın olabilir
mesela benim aybaşılarım çok çok zor geçer genelde hele de karın ağrılarım ölecek gibi olurum ama bazı aylarda bu ağrı daha değişik olur daha az ağrr veyahut batma gibi olur o yüzden fazla heveslenme derim ama kendine yine de dikkat et....

kıslar bide bisi daha sorucam benim esim kasık yırtılması kasık fıtıgı bide kasıkta damar buyumesi ameliyatları gecirmis yani kasıkla alakalı butun hepsini gecrmis olmamasında etkisi olabilirmiii bilgisi olan varsa yazsın lutfen

bende aynı durumdayım crstal.. kasıklarım felaket agrıyor normalde reglde bu kadar agrımaz hatta batıyorlar goguslerimde de hasssasiyet var. sanki her an regl olcam gibi oysa daha bir hafta var...

kızlar ne olur kaptırmayın kendinizi
benim gibi olmanızı istemiyorumsenağlama hayal kırıklığına uğramayın sonra ...

canım olabilir ...
kasık ameliyatlarından sonra hiç bir komplikasyon falan geçirmiş mi o da önemli ???

ebrusko cnm benimde oyle sen umutlanma fazla olursa suprız olsun hatta gecen adetim 5 gun gecti ilk defa butun belirtiler vardı cok sevindik ama hastalandım ve belrtiler gecti olursa suprız olsun

kızlar ne olur kaptırmayın kendinizi
benim gibi olmanızı istemiyorumsenağlama hayal kırıklığına uğramayın sonra ...

canımcım zaten benim fazla umudum yok hamile cıksam piyango gibi olacak walla..
bence vucudum psikolojik olarak tepkiler veriyor. cunku regle 1 hafta kala bu kadar bariz belirtiler olabilecegini hic dusunmuyorum, ya usuttum ya da reglim erken gelecek. bide dun baktım kipriklerim yapısmıstı bu da bir belirti diyorlar ama benim yinede umudum yok

Kıssslar slm nasılsınız ya bugün int sorun vardı anca geldi varmı hamiş haberleri test yapıp bekleyen :)))

yok cnm hic bi sikayeti zaten ben ona suphemi belli edemedim cekindim uzulur fln die esim de 23 yasında daha

esasen kirpiklerin birbirine yapışmalarını hep eskiler söylerler aslında doğru olabilir yani hayırlısı inş canım...

yok cnm hic bi sikayeti zaten ben ona suphemi belli edemedim cekindim uzulur fln die esim de 23 yasında daha

canım benim senin adına üzüldüm ama inş bir sorun olmaz eğer kasıklarıyla ilgili sorunla hala devam ediyor olsaydı bence bir zararı olurdu diye düşünüyorum bence kafaya takma tatlım....

esasen kirpiklerin birbirine yapışmalarını hep eskiler söylerler aslında doğru olabilir yani hayırlısı inş canım...

kısmet be guzelim hakkımızda hayırlısı
ama sanırım ben bugun dayanamayıp idrar testi alıcam sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…