adetimden önce böyle ağrı olmuyodu elleyincede çok az bi ağrı oluyo ama çok az
bende aynı durumdayım crstal.. kasıklarım felaket agrıyor normalde reglde bu kadar agrımaz hatta batıyorlar goguslerimde de hasssasiyet var. sanki her an regl olcam gibi oysa daha bir hafta var...
kıslar bide bisi daha sorucam benim esim kasık yırtılması kasık fıtıgı bide kasıkta damar buyumesi ameliyatları gecirmis yani kasıkla alakalı butun hepsini gecrmis olmamasında etkisi olabilirmiii bilgisi olan varsa yazsın lutfen
kızlar ne olur kaptırmayın kendinizi
benim gibi olmanızı istemiyorumsenağlama hayal kırıklığına uğramayın sonra ...
canımcım zaten benim fazla umudum yok hamile cıksam piyango gibi olacak walla..
bence vucudum psikolojik olarak tepkiler veriyor. cunku regle 1 hafta kala bu kadar bariz belirtiler olabilecegini hic dusunmuyorum, ya usuttum ya da reglim erken gelecek. bide dun baktım kipriklerim yapısmıstı bu da bir belirti diyorlar ama benim yinede umudum yok
yok cnm hic bi sikayeti zaten ben ona suphemi belli edemedim cekindim uzulur fln die esim de 23 yasında daha
esasen kirpiklerin birbirine yapışmalarını hep eskiler söylerler aslında doğru olabilir yani hayırlısı inş canım...
kısmet be guzelim hakkımızda hayırlısı
ama sanırım ben bugun dayanamayıp idrar testi alıcam sanırım :)
al ama kesin sonuç vermiyor o testler ben git kesin sonuç için kan tahlili yaptır derim cınım
Bendeki belirtiler sizce nedir