Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya benim bu test işi karışık bişiy oldu .adet olmadım ve bugun 7.gün .testte tek çizgi çıktı..sonra sinirimden testi 2ye ayırdım .kağidı falan yırtıldı biraz.bu sefer 2çizgi oluştu.şekerim ne bu şimdi ya anlamadım ben.pozitif çizgisi silikti biraz.ama niye başta çıkmadı 5,10 dkka bkledim çıkmadı

Arkadaşlar bu belirti olması şart mı yaaaaa(( 3 martı bekliyorum.Benim normalde de hiç adet öncesi göğüste sızlama dedikleri durum olmaz.Çok sinirim bozuluyor.İlgimi nasıl dağıtırım bilmiyorum.

off anam oku oku uykum geldi ulen ceneniz düşmüş gene bambam hayırlı olsun canım allah bizede versin:))))))))

yamasak gecmiş olsun bidenem dikkat et kendine

kızlarr naber bakem nasılsınız nasıl gidiyo tam sonuna kadar okuyomadım malesef okudukca coğalıyo:)))

Merhabalar kızlar bugün yoğunduk ben birazdan kaçarım bol hamişli geceler

öyle öyle bende bazen ölüyorum okumaktan bir de benim yazdıklarım okunsa...
daha da mutlu olacağım..

kırmızılarda gelmiyor..hamişlik beirtiside yok gibi...neyim ben şimdi ya anlamadım:1shok:

benim karnımda şiş sanki gaz dolu çekiyorum içime göbek kısmı ağırıyo hep adet olcam hissi var ıslak gibi

Arkadaşlar bu ay ovulasyon gününü belirlemek için ateş ölçümü yaptım ve sürekli 36.1 olan ateş ayın yarısnda 36.4lere çıktı şu anda da hala 36.1 e düşmedi.Bazı yorumlarda bunun hamilelik belirtisi olduğu yazıyo ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bilgisi olan var mı?????

insallah ceylancım 2 asılamam benim de tutsun insallah saolasın

maksimem canım insallah hamilesindir kıs test yapmıyonmu delüü ne oldugunu anlayak test yapta:))

boza85 hosgeldin canım nasılsın

hülya adetin gecmişmiydi canım adete kangün var hamilelik belirtileri olabilir insallah hamilelik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…