Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay durun bende soriciiimm. canımcım bende bel ağrısı var arkası yani. sonracığıma kasık batması var ara ara. alt kısmım acıyo gibi. sonracığıma adet olmadım tabi. göğüslerimde mor damarlar çıkmıştı ama şimdi az gözüküyolar uçlarda acı var. bil bakalım ben neyimm??? kaydirigubbakcemile3

ay durun bende soriciiimm. canımcım bende bel ağrısı var arkası yani. sonracığıma kasık batması var ara ara. alt kısmım acıyo gibi. sonracığıma adet olmadım tabi. göğüslerimde mor damarlar çıkmıştı ama şimdi az gözüküyolar uçlarda acı var. bil bakalım ben neyimm??? kaydirigubbakcemile3

ay bende de bırsuru sey var ama yazamıyorum bıleee....hamıle olursam yazcam...bu kadar belırtıye ustune bıde kırmızı kart ayyyy şok oluyorum sonra ınan kı...ayy ben bu ay pek bı degıstım yawww

var ya benım test evde olacacak kesın dayanamazdımmm...sımdı yok ya bıde esımede hıc demıyorum heveslenmesın dıyeee...mecbur kendım almam gerekıyo...havada cok soguk oda zor gelıyo...bırazda ondan beklıyorummm

var ya benım test evde olacacak kesın dayanamazdımmm...sımdı yok ya bıde esımede hıc demıyorum heveslenmesın dıyeee...mecbur kendım almam gerekıyo...havada cok soguk oda zor gelıyo...bırazda ondan beklıyorummm

teste tek çizgi görünce kötü oluom da ondan yapamıom :1shok:

Rüzgarcım bende aynı adet olucakmışım gibi kasık ağrısı ve bl ağrısı vardı ama belirgin fark göğüslerim dayanılmaz zonkluyordu bööle ayaktayken falan.
İnşallah hamişsindir şekerim:)))

kızlar tanıdığım şuan hamile o bana dedi ki;
belirtin var mı dedim??
o da "sadece adet günüme yakın zamanlarda göğüslerim bir şişiyordu bir iniyordu"dedi.
adet gününde de doktora gitmi bunun nedenini sormak için oda hamile olabilirsin demiş
o da yok yok kesinlikle değilimdir demiş (haluki bebek istiyordu ama kasıntı yapmıyordu)
kantahlili yaptırıyor ve 5 haftalık hamilçıkıyor..
çok ilginç yaa..tek bir belirti olmuş..

Durun aklıma gelenler
1-Adet olucakmış gibi kasık ve bel ağrısı
2-Göğüs zonklaması acı değil bildiğin zonklama ve uç kısımlarında dokunamıcak şekilde acı
3-El terlemesi ( Aslında sıcak basması da diyebiliriz çünkü adet olamadığımızdan oluyormuş aynı menapoz gibi)
4-Yorgunluk üşengeçlik

X