- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
ayyyy neguzel olurr.....testı ne zaman yapacagıma karar veremedım yaaa...tek cızgı gormek ıstemıyorum...hamıle degılsemde tek cızgı gormeden adet goreyım...
üff aynen banyoda test beni beklio ama korkuomm :uhm:
ay durun bende soriciiimm. canımcım bende bel ağrısı var arkası yani. sonracığıma kasık batması var ara ara. alt kısmım acıyo gibi. sonracığıma adet olmadım tabi. göğüslerimde mor damarlar çıkmıştı ama şimdi az gözüküyolar uçlarda acı var. bil bakalım ben neyimm??? kaydirigubbakcemile3
canım günün geçti mi???
var ya benım test evde olacacak kesın dayanamazdımmm...sımdı yok ya bıde esımede hıc demıyorum heveslenmesın dıyeee...mecbur kendım almam gerekıyo...havada cok soguk oda zor gelıyo...bırazda ondan beklıyorummm
strawberry sen anlat bildiklerini bize bizde arada soralık yada belirtileri anlatalım sana
Rüzgarcım bende aynı adet olucakmışım gibi kasık ağrısı ve bl ağrısı vardı ama belirgin fark göğüslerim dayanılmaz zonkluyordu bööle ayaktayken falan.
İnşallah hamişsindir şekerim:)))
Canım siz sorun ben anlatayım en iyisi çünkü bir anda aklıma gelmyo. Sorunca vardıysa hatırlıyorum:) Bebiş hafızamı sildi valla:))