Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canimin içi yapyım ya. ama sonuçu anlamadım. kan tahlili olcağim biyer yok burada malesef . şehre 1saat uzaklıkta.misafirim var gidemiyorum

hb saol iiym sen nasılsn

maksimem canım hatlar karıstı kusura bakama:)))

kız idrar testi kal sende bi kactane gün içeriside dene arada hatta fortel al interneten sipariş et getirsinler bi kosu olmasmı napak gülüm yapcak bişi yok sen idar testi al dene dediğim gibi insallah her denedinde 2 silik cizgi cıkar da hamile olursun :))

hayır geçmedi 06/03 e kadar bekliyorum olmayı bu belirtiler bundan önceki adetimden beri var

yaw hec demeyin kızlar cok stres yaptım üzülüyom sitres yapıyom diye ama inanın elde değil cok üzülüyom hamile olmadıgımıda biliyom çünkü tutmadı eminim nerdese ama bi umut işte bekliyom hç belirtim yok cok rahatım hatta kendi kendime diyorumki ulen anestesiyle oldum asılamayı yoksa uyuttularda asılama yapmadılarmı diyom şüpeleniyomm

ay maksimem hiç deme hapda yutamıyoz hamilelik şüpesi var diye sonrada gümm bosa cekiyoz okadar agrıyı insallah cektiğine değer canım gecmiş olsun bu arada

valla bana kalsa eczadeki testleri yığcam evede koce benden sabırlı. bekle diyor illa.. bekle allah bekle bakalım...amaaan bulundum yer de hastene filan olsa iple bağlasalar durmam ama naparsın işte çaresizlik

tşkkürler bitanem öle alla ya gece falan uyuyamıyoum ağrıdan ama bebiş var diye atmıyrm..bide yoksa kutu kutu yutucam gari

kızlar hamilelik belirtisinde vücud sıcaklığının ne kadar olması gerekiyor
NOTNE OLUR CEVAP YAZIN...)

Gülde canım ben de emin değilimm ama 36- dan aşagı düşmüyor heralde...
şöyle söyliyeyim... normalde ne cıkıyor senin ölçün onu bilmen gerekıyor ondan 1- 1,5 derece fazla cıkıyormuş canım ben de öyle okudum... 37 yi hiç düşürmeyıp hamış oldugunu ögrenen cook.

ama sen bunlara guvenme yanı bünye farklı derecem düşük deyip umutsuz olmayalım

ben ölçtüm 37.2 iydi ii mi kötümü bilmiyorumn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…