Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya kıxlar sizce ben hamişmiyim.regli gelmiyor test negatif çıktı .sonra testi 2ye ayırdım 2inci çizgi silik çıktı..koce bidaki testi yaptırmıo..pazertesi yapıcam ama ben neyim ya bilemedim

test yaptım bekledim 10 dkka falan negatifti.biraz zaman geçti gittim testi ikiye ayırdım sinirlendim için 2.çizgi belirdi

ya kıxlar sizce ben hamişmiyim.regli gelmiyor test negatif çıktı .sonra testi 2ye ayırdım 2inci çizgi silik çıktı..koce bidaki testi yaptırmıo..pazertesi yapıcam ama ben neyim ya bilemedim

canım beim hla neden şu basit idrar testlerinden yapıuyorsun ki...git kantestin yaptır diycem orda hastane yok dedin sanırım ama sen konyanın neresindesinki???

ayyyy valla manyak oldum ya msji kaçınçı yazişim..biri bana tokat atsın da kndime geleyim..ağlamak istiooomsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım beim hla neden şu basit idrar testlerinden yapıuyorsun ki...git kantestin yaptır diycem orda hastane yok dedin sanırım ama sen konyanın neresindesinki???

konyada değilimşimdilik ya.. eşimin işnden dolayı şehr dışina çıktık..burdurun bi ilçesi bitanem

kıslar fazla kafanıza takmayın pisikljkte olablr ben gece hasta oldum çoğu belrti var dydum kesn hamilym diyodum ama hepsi piskoljk çıktı biliyrm çok zor ama sabredn benm gibi hsrana uğrmayın sonra

konyada değilimşimdilik ya.. eşimin işnden dolayı şehr dışina çıktık..burdurun bi ilçesi bitanem

HIMMM ANLADIM
o zaman biraz daha bekle çünkü sinirinden ikiye ayırmışsın ya testi ondan dolayı yanlış göstermiş olabilir..oyüzden biraz daha bekle derim

ayyy kızlar sabahtan beridir nerdeyse tv izliyorum cok üzülüyorum su düsen ucaga
thy güvenli diyodum korkmuyodum ama ondanda korkuyorum artık

ıyıaksamlar kızlar sıze bı sorum olcak ben bu ay sulardan dolayı kum döktüğümü öğrendım sızce hamıle kalmama engel olurmuu

yok ya ben hamiş falan değilim kesin..yine pskolejim bozuldu .kırmızılar ondan gecikiyo.gidip vurucam kafayı gecede uyumadım zatimirmirmirmirhadi gülü gülü güzelller.ben oturdukça daha bu msji çok yazarım.hamişim mi değilmiyim
<< <<
<< <<böle yazar dururum valla ksmeler durduramaz...... kafam eserse yine tıklarım hadi görüşürüüüüük:bbo:

kardeln canım simdi ne desem bilemedim hersey etkiliyo aslında üsütmek iltihap falan sen en iyisi bi doktora sor yada en azından yakındaki bi eczacıya sor

ayyy kızlar sabahtan beridir nerdeyse tv izliyorum cok üzülüyorum su düsen ucaga
thy güvenli diyodum korkmuyodum ama ondanda korkuyorum artık

ayyy...bende aynı şeyi düşünüyorum
thyde en ii en deneyimli pilotlar var ondan bşkasına binmem diyordum artık beni de ürkütüyor..
ama uçak bana göre ne olursa olsunn kara yolculuğundan daha az risk taşıyor..

bi bakıma evet daha az risk tasıyor ama karadaki tasıtlarla havadakilerin sayısına düsünürsek ucaklar daha az ama yüzdeye vurulursa hicde okadar sandıgımız kadarda az kaza olmuyor

evet canım aslında doğru Allah hepimizi kazalardan korusun..
sen ne kadardır istiyordun???

canım 3 yıldır evliyiz bu ay 3. denememiz bakalım olacakmı bu ay biraz ümitsizim ama
ya siz ne kadardır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…