Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

işte dedim ya 1-2 aydır düzensiz. 18 kasım 23 aralık 25 ocak oldu. biraz daha bekliim galiba.
Canım bekle biraz daha ama erken teşhis önemli bence test yap

canimcim insallah öyleyimdir.. ayin son hamilesi olup otururum tahta sizinde önünüzü acmis olurum insallah... Allahim hepmizin dualarini kabul etsin..

inşalllahhhhhhhhhh.............

ya bilmiyorum ama eğer hamileysemde bu tepkiler oluyorsa ben yandım.... yada üşüttüm ceylancığımın dediği gibi bilmiyorum valla tam 1 hafta var adetime bekliycez görücez.. hayırlısı neyse o olsun kızlar...
herşyin başı sağlık

kizlarya hamilelikte bu kadar kasik batmasi oluyormu gercekten..ben gece nasil yaticagimi bilemedim.. döndükce batti.. hizli yürürkende batiyor.

kizlarya hamilelikte bu kadar kasik batmasi oluyormu gercekten..ben gece nasil yaticagimi bilemedim.. döndükce batti.. hizli yürürkende batiyor.

canım hamile misin????
eğer dğilsen ve şüpheleniyorsan bende de aynı şikayetler var da........

kıssslar benim toplantım var dahada giremem herkese iyi akşamlar yarında bol bol hamiş çıkar inş.

ayyyyyyy bugun bıtıyo ben daha adet olmadımmm..accık akıntım varrr.....2 gun once kasıklarım agrımıstı ümıdımı kesmıstım...ne bıleyım bugunde daha olmayınca heyecanlandım.Allahım hayırlıysa olamayayım.bebısım gelsınnnnn.....bugun bıde basım dondu..ama bu bırazcıkta psıkojojık sanırımmmm

ayse kıs tahtı paylasamayız ınsallahhhh....hııı bıde ruzgar....mucadele var...aynı anda oturalm tahtaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…