bence yaptırma canım.benimde idrar testinde pozitif ilk kan testimde negatif çıktı.1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım veeeeee hamileyim 8 sene sonra oldu.benimde göğüslerimde hiç ağrı yok canım
bekliycem canım cumayı alla alla çok ilginç bide kanda çıkıyor diyorlar allah kucağına almayı nasip etsin inş.
Belirtilerin nelerdi yazarmısn ben bi wc ye gidimde gelim ben gelene kadar yaz bak:1hug:
bekliycem canım cumayı alla alla çok ilginç bide kanda çıkıyor diyorlar Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
belirtilerin nelerdi yazarmısn ben bi wc ye gidimde gelim ben gelene kadar yaz bak:1hug:
ayy bugünde geçti bakalım yarın nolcek? yarında olmazsam belki perş test yaparım banyoda var ve ben yapmıyorum nasıl sabırlıyım demi kızlar????
canım gününmü geçiyo ne güzel inş güzel haberlerle gelirsin evet bencede sabırlısın hadi bakalım rüzgarın umarım gelmiştir:Saruboceq:
düzensilik derken gecikmelimi geliyodu kırmızılar kaç gün gecikiyodu yada erken geliyodiki
kıslar benim 6.gün ve hala gelmiyor yarın test yapıcam çıkarmı acaba. burda kan tahlili olacağm biyer yok melsef.eşim de 10 gü bekle deyo ama çatlıcam meraktan
kıslar benim 6.gün ve hala gelmiyor yarın test yapıcam çıkarmı acaba. burda kan tahlili olacağm biyer yok melsef.eşim de 10 gü bekle deyo ama çatlıcam meraktan
rüzgarcığım seni üzmek istemem ama bence adetin epey geçikmeli gelmiş öncekilerde bence testi hemen yapma bikaç gün daha bekle çünkü benim hesabıma görede daha adetine 2,3 gün var ama sen bilirsin inş güzel haberler alırsın