Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben bugün çatlatma iğnesi oldum canım.ama dr.um şehir dışında olduğu için yumurtamın boyutunu tahmin ederek yaptırdık. dr bir gün sonra ilişkiye başla dedi. ama yumurtanın boyutunu bilmeden ya bugün çatlarsa eczacı arkadaş bugünde ilişkiye gir bence dedi ne yapacağımı bilemiyorumsenağlama

Kedicim sen bence bu akşamda ilişkiye gir, yarında gir hatta 3 gün üst üste günde 1 kez ilişkiye gir, sonra da gün aşırı devam edersin adetine kadar. Şu 3 gün önemli o yüzden iyi çalışın kaydirigubbakcemile

sağolun kızlar bende öyle düşündüm. handancım zaten dr.um gün aşırı değil üstü üste ilişki dedi ama ben bugün yarın öbügün olunca(ki dünde oldu) sperm kalitesinin düşmesinden korkuyorum o sebepten panikledim.. onan canım evet evet 3 gün üst üste gircem inşallah yhayırlısı Allahtan. meleğin nasıl canım başladımı bulantı falan. handan sen ne durumdasın kuzucun nasıl başladımı annesine kendini hissettrirmeye

benim bir oğlum var canım15 yaşında 2. olacak hemen olur sanmıştım korunmayı bırakali 2 yıl oldu her ay hüsran yaşıyorum tüm tahlilerim yapıldı herşey normal çıktı beraber korunmayı bıraktığımız arkdaşlarımın çocukları yaşına girdi bende hala tık yok ama bu ay gariplikler oldu lekelenme oldu adet günümde ve kesildi 4 gün gecti yok..
dr um üstüne görmüş olabilirsin dedi bilmiyorum

allah bağışlasın inş. olur 2.de belki arayı uzattınız ondandır hayırlısı

KEDİCİM SPERM KALİTESİ DÜŞMÜOMUŞ TATLIM ÖZELLİKLE YUMURTLAMA ZAMANLARINDA DOKTORLAR HERGÜNİLİŞKİ DİOLAR ZATEN İNŞ TUTAR TATLIM:emir_bebek:

BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİM ANNESİNİ HİÇ YORMUO MAŞALLAH ÇOK RAHATIZ DARISI BAŞINA CANIM:)

SELAM KIZLAR
DÜN TEST YAPACAKTIM YA YAPTIRMADIM EŞİM BEKLEYELİM DEDİ AMA BEN DAYANAMADIM EVDE KANDİM YAPTIM SONUC NEGATİF DR UM KANDA BAKTIR DEMİŞTİ AMA BİLMİYORUM BEN KAFAMÇOK KARIŞTIfisfisfis
4 GÜN GECİKTİ HALADA YOK YOGUN AKINTIM VAR VE KARNIM ŞİŞ GÖGÜSLERDE HİÇBİRSEY YOK ADET GÜNÜMDE LEKELENMEM OLMUŞTU KESİLDİ
MORALİM ÇOK BOZULDU OLSAYDI İDRARDADA ÇIKARDI YOK DEMEKKİ EŞİM CUMAYA KADAR BEKLEYELİM DEDİ
BEN ONDAN GİZLİ YAPTIRSAMMI DİYORUM BİLMİYORUM :1no2:

bence yaptırma canım.benimde idrar testinde pozitif ilk kan testimde negatif çıktı.1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım veeeeee hamileyim 8 sene sonra oldu.benimde göğüslerimde hiç ağrı yok canım

X