Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hepinize iyi akşamlar fıstıklar ben çıkıyorum. ceylanım canım açtığın topicte okudum kırmızılar gelmiş. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız osun inşallah bende bugün çatlatma iğnesi oldum. çalışmaları fulledik inşallah bakalım. kızzz belki bizde kedi cinsiyizdir. kaydirigubbakcemile3 martta dökülücez inşallaaahhhhh

burdayım ceylanım tam çıkıcaktım. bugün iğnemi oldum ama dr. şehir dışında yumurtların büyüklüğünden haberimiz yok. cumartesi 14,6 mm olmuşlardı hayırlısı bakalım

hepinize iyi akşamlar fıstıklar ben çıkıyorum. ceylanım canım açtığın topicte okudum kırmızılar gelmiş. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız osun inşallah bende bugün çatlatma iğnesi oldum. çalışmaları fulledik inşallah bakalım. kızzz belki bizde kedi cinsiyizdir. kaydirigubbakcemile3 martta dökülücez inşallaaahhhhh

Canım bu gidişle inanmaya başladım klomene başladım bende hayırlısı geçen ay aklıma geldide eşine allah yardım etsin kaydirigubbakcemile3

amin canım amin 4 gün üst üste olmuş olacak dayanabilirsek -tatlicadiarzu- valla cidden eşlerimize sabır versin Allah adamın canını çıkartıcam bebiş için savaşa devaaaaammm kaydirigubbakcemile3

kedilerle birlikte bizde başlıcaz inşallaaaahhhh kocaman öpüldünüz kendinize çok iyi bakın. ceylanım bak gör yumoşlar kocaman olucak bebişler geliceeeekkkkk

ayy kızlarr hamile varmıı geçmişi okumaya başladım ama 50 sayfa dolmuş bıraktım..

zaten ben sizi merak ettigim için giriorum..
benim calısmalar aksadı... eşim cok sehır dışına cıkıo...

umutlar sizde hadi bakalım... gelsin yeğenler... bebişlerimiz..

hayırlı akşamlar
ben geldim
korkulu rüyanız,başınıızın belası,çenesi düşük,insanbezdiren ben yine geldim..
ama ne yapayım burası olmadan yapamıyorum

ama gerçek bu yani
bir de sonra bana kızıyorlar
geçmiş sayfalara bir baksan kimisinde artık patlıyordum yani..
yaz yaz ama cevap yok nyss
ara sıra birileri duyup yazıyordu Allahtan..
beni boşver sen ne alemdesin???

mrb asu gülde..kıslar yemek yapıyorum bir taraftanda geçmiş sayfaları okuyorum...:bbo: napim ya aptal oldum iyce..-tatlicadiarzu- nasılsınız bakalım...kaydirigubbakcemile2

ama gerçek bu yani

aynıyım vallaaaaa yarını beklıyorum husranla karsılascam dıyede cok korkuyorummmmmmm

ama gerçek bu yani

yine mi alınganlık kısss sen bi de hamiş olsan var ya...kaydirigubbakcemile2 Allah yardımcımız olsun..kaydirigubbakcemile3

X