Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mrb asu gülde..kıslar yemek yapıyorum bir taraftanda geçmiş sayfaları okuyorum...:bbo: napim ya aptal oldum iyce..-tatlicadiarzu- nasılsınız bakalım...kaydirigubbakcemile2

bızde yemekten kaldık bulasıkları attım makınaya bı bakayım sızlere dedım ıste boleeee

mrb asu gülde..kıslar yemek yapıyorum bir taraftanda geçmiş sayfaları okuyorum...:bbo: napim ya aptal oldum iyce..-tatlicadiarzu- nasılsınız bakalım...kaydirigubbakcemile2

idare eder..ama bir kaç gün idare eder bu halimiz heralde..
sen de ne var ne yok???.

yine mi alınganlık kısss sen bi de hamiş olsan var ya...kaydirigubbakcemile2 Allah yardımcımız olsun..kaydirigubbakcemile3

bende öyle diyorum zaten kızlara..
hamile kalsam eşimin ve sizin vay halinize ama merak etmeyin
kendime hakim olurum ..
yani belki olurum..
bazen olamıyabilirim..
ama belki olmam...
kesin birşey diyeymemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
avrupa yakasındaki o laz gibi mi oldu ne???:roflol::roflol:

bende bulaşiklrı toplayım gari.....hadi kızlar dua edin hayırlı haberler gelsin yarın büyük gün benim için.......herkezi öpüoooom-tatlicadiarzu-

hadi bakalım maksimencim bu ay yüzümüzü sen güldür inşallah...

kıslar ben şimdilik gidiyorum biliyosunuz yemek memek sonra gelirim...öpüldünüz...

selmmm bidaha bişey yazmıycam demiştm ama daynamdım gün boyunca sadece okudum hep yazdıklarınızı

naz27 nasılsın baktım senin bi dahaki regl tarihin 10 martmış benim ki 12 mart ve ben bugun ovulasyon testi yaptım şu an yumurtlamış durumdayım eğer test doğruları soluyosa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…