Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bencede bekle şeker

kıslar kafanızı dagıtın oglusumun fotosunu yukledım merak eden varsa bakın sonra hemen sılcemmmmmmm

bence yapma bekle eşini dediği gibi kesin olur hemde

bilemiyorum varsa kanda kesin çıkardı şimdi yaptırsam varsa süper olur ama yoksa eşim cuma günü hadi gidelim dediğinde ne derim 2 yıldır bekliyorum 3 günde beklerim bekliycem :Saruboceq:ya sabırr

Asucum maşallah kocaman bi ogluşun var allah bagışlasın canım:)) ogluşuna hamişken bulantın kusman varmıydı aşermen felan

sana ne oldu canım

ben bugün çatlatma iğnesi oldum canım.ama dr.um şehir dışında olduğu için yumurtamın boyutunu tahmin ederek yaptırdık. dr bir gün sonra ilişkiye başla dedi. ama yumurtanın boyutunu bilmeden ya bugün çatlarsa eczacı arkadaş bugünde ilişkiye gir bence dedi ne yapacağımı bilemiyorumsenağlama

Asucum maşallah kocaman bi ogluşun var allah bagışlasın canım:)) ogluşuna hamişken bulantın kusman varmıydı aşermen felan

buyudu vallaaa.....canım evet bulantım bıraz vardı oda sabahları...tuzlu bısey yıyınce gecıyodu..yanı kusmuyordum..cınsıyetıde 3.5 4 ayda bellı olduuuuu....erkekse senınde hemen bellı olur...hayırlısıııı insallahhhhhhh

evet bende yaptırmıştım bir gün sonra günaşırı ilişkide bulunacaksın boyutunu bilmesende sen şansının dene benim 22 mm ve 144 2 tane olmuştu ama olmadı inşallah sein olur:Saruboceq:

Kedi79 canım o saman bugunde birlikte ol yarında sorun ney anlamadım hergün birlikte ol ne olacak

asucum çok tatlı valla:)) aşermedinmi kıs hiç

canım bugünde gir sen bencede ama sonrasında devam et olurmu günaşırı adet gününe kadar tamam

2 yıldırmı istiyosunuz biz3,5 yıllık evliyiz yeni yeni istiyoz

benim bir oğlum var canım15 yaşında 2. olacak hemen olur sanmıştım korunmayı bırakali 2 yıl oldu her ay hüsran yaşıyorum tüm tahlilerim yapıldı herşey normal çıktı beraber korunmayı bıraktığımız arkdaşlarımın çocukları yaşına girdi bende hala tık yok ama bu ay gariplikler oldu lekelenme oldu adet günümde ve kesildi 4 gün gecti yok..
dr um üstüne görmüş olabilirsin dedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…