yaaaa kıslar benım sag kasıgımda sankı bıset atıyo gıbı ama bole accıkta canımı acıtıyo....kasıkta lan batma sızce bole bısey mııı
ya neden beni kimse duymuyoooo
SELAM KIZLAR
DÜN TEST YAPACAKTIM YA YAPTIRMADIM EŞİM BEKLEYELİM DEDİ AMA BEN DAYANAMADIM EVDE KANDİM YAPTIM SONUC NEGATİF DR UM KANDA BAKTIR DEMİŞTİ AMA BİLMİYORUM BEN KAFAMÇOK KARIŞTIfisfisfis
4 GÜN GECİKTİ HALADA YOK YOGUN AKINTIM VAR VE KARNIM ŞİŞ GÖGÜSLERDE HİÇBİRSEY YOK ADET GÜNÜMDE LEKELENMEM OLMUŞTU KESİLDİ
MORALİM ÇOK BOZULDU OLSAYDI İDRARDADA ÇIKARDI YOK DEMEKKİ EŞİM CUMAYA KADAR BEKLEYELİM DEDİ
BEN ONDAN GİZLİ YAPTIRSAMMI DİYORUM BİLMİYORUM :1no2:
bence yapma bekle eşini dediği gibi kesin olur hemde
sana ne oldu canım
Asucum maşallah kocaman bi ogluşun var allah bagışlasın canım:)) ogluşuna hamişken bulantın kusman varmıydı aşermen felan
ben bugün çatlatma iğnesi oldum canım.ama dr.um şehir dışında olduğu için yumurtamın boyutunu tahmin ederek yaptırdık. dr bir gün sonra ilişkiye başla dedi. ama yumurtanın boyutunu bilmeden ya bugün çatlarsa eczacı arkadaş bugünde ilişkiye gir bence dedi ne yapacağımı bilemiyorumsenağlama
ben bugün çatlatma iğnesi oldum canım.ama dr.um şehir dışında olduğu için yumurtamın boyutunu tahmin ederek yaptırdık. dr bir gün sonra ilişkiye başla dedi. ama yumurtanın boyutunu bilmeden ya bugün çatlarsa eczacı arkadaş bugünde ilişkiye gir bence dedi ne yapacağımı bilemiyorumsenağlama
kıslar kafanızı dagıtın oglusumun fotosunu yukledım merak eden varsa bakın sonra hemen sılcemmmmmmm
2 yıldırmı istiyosunuz biz3,5 yıllık evliyiz yeni yeni istiyoz