canım maşallah oğlun çok tatlı
ben bugün çatlatma iğnesi oldum canım.ama dr.um şehir dışında olduğu için yumurtamın boyutunu tahmin ederek yaptırdık. dr bir gün sonra ilişkiye başla dedi. ama yumurtanın boyutunu bilmeden ya bugün çatlarsa eczacı arkadaş bugünde ilişkiye gir bence dedi ne yapacağımı bilemiyorumsenağlama
canım allah sizlere bağışlasın çok tatlı bi cucok yaaa
bende istiyom bundan bitanede kaydirigubbakcemile3
yaaaaa işte ben bu tatlı oglusuma kardes ıstıyorum cokkkkk muuuuuuuuu:Saruboceq:
dualarım hep sızlerle canımm ınsallah senınde en kısa zamanda olurrrrr
selam kızlar
asucum ALLAH bağışlasın çok tatlı, kardeşte gelir inşallah n kısa zamanda :ecrin_bebek:
benim bir oğlum var canım15 yaşında 2. olacak hemen olur sanmıştım korunmayı bırakali 2 yıl oldu her ay hüsran yaşıyorum tüm tahlilerim yapıldı herşey normal çıktı beraber korunmayı bıraktığımız arkdaşlarımın çocukları yaşına girdi bende hala tık yok ama bu ay gariplikler oldu lekelenme oldu adet günümde ve kesildi 4 gün gecti yok..
dr um üstüne görmüş olabilirsin dedi bilmiyorum
inşallahhhh bende rüzgarımın resmini koyucam yakında inşallahhhh
ne guzel olur yaaaaaaa
allah bağışlasın inş. olur 2.de belki arayı uzattınız ondandır hayırlısı
SELAM KIZLAR
DÜN TEST YAPACAKTIM YA YAPTIRMADIM EŞİM BEKLEYELİM DEDİ AMA BEN DAYANAMADIM EVDE KANDİM YAPTIM SONUC NEGATİF DR UM KANDA BAKTIR DEMİŞTİ AMA BİLMİYORUM BEN KAFAMÇOK KARIŞTIfisfisfis
4 GÜN GECİKTİ HALADA YOK YOGUN AKINTIM VAR VE KARNIM ŞİŞ GÖGÜSLERDE HİÇBİRSEY YOK ADET GÜNÜMDE LEKELENMEM OLMUŞTU KESİLDİ
MORALİM ÇOK BOZULDU OLSAYDI İDRARDADA ÇIKARDI YOK DEMEKKİ EŞİM CUMAYA KADAR BEKLEYELİM DEDİ
BEN ONDAN GİZLİ YAPTIRSAMMI DİYORUM BİLMİYORUM :1no2:
üüüüüüüü ama gelmio asu teyzesiii