Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kedicim sen bence bu akşamda ilişkiye gir, yarında gir hatta 3 gün üst üste günde 1 kez ilişkiye gir, sonra da gün aşırı devam edersin adetine kadar. Şu 3 gün önemli o yüzden iyi çalışın kaydirigubbakcemile

onancığım nasıl gidiyo sen nasılsın hissedebiliyomusun meleğini :)

sağolun kızlar bende öyle düşündüm. handancım zaten dr.um gün aşırı değil üstü üste ilişki dedi ama ben bugün yarın öbügün olunca(ki dünde oldu) sperm kalitesinin düşmesinden korkuyorum o sebepten panikledim.. onan canım evet evet 3 gün üst üste gircem inşallah yhayırlısı Allahtan. meleğin nasıl canım başladımı bulantı falan. handan sen ne durumdasın kuzucun nasıl başladımı annesine kendini hissettrirmeye

allah bağışlasın inş. olur 2.de belki arayı uzattınız ondandır hayırlısı

KEDİCİM SPERM KALİTESİ DÜŞMÜOMUŞ TATLIM ÖZELLİKLE YUMURTLAMA ZAMANLARINDA DOKTORLAR HERGÜNİLİŞKİ DİOLAR ZATEN İNŞ TUTAR TATLIM

BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİM ANNESİNİ HİÇ YORMUO MAŞALLAH ÇOK RAHATIZ DARISI BAŞINA CANIM:)

bence yaptırma canım.benimde idrar testinde pozitif ilk kan testimde negatif çıktı.1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım veeeeee hamileyim 8 sene sonra oldu.benimde göğüslerimde hiç ağrı yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…