Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

keşke................
ah ah...
şöyle bir cihaz çıksa hamile kaldığın anda ötecek..kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-
biraz uçtum mu ne????-tatlicadiarzu-

selam kızlar nabersınız sımdı gelebıldım daha eve ve hemen sıze şu kutlu haberı vereyım dedim baya baya adetım gelıyo suan ...

kızlar ben geldiiiiim. nasılsınız günlerdir giremiyroum. çokta meraktayım. kimler hamiş bakalım. ceylan ne yaptı deryadan haber varmı ben bugün çatlatma iğnesi vurundum. ama dr.um şehir dışında olduğu için resmen rastgele vurdurduk. c.tesi 14 mm di tahmini bugüne vurdur dedi. dün gece ne olur ne olmaz lişki oldu ama çatlatmadan bir gün sonra ilişki demişti dr. um ama ya kaçırırsam belkide bugün kendiliğndn çatlıcak bu gecee ilşikiye girmelimiyim sizce imdaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt

ruzgar dızın bıttı herhalde hıııııı.....dur bakıym yoksam sen unutma benıyı mı ıslıyon:dance:

özlemcım aklındakı soru ısaretlerı gıtmıstır artık ....marta sıkı bı sekıde gır olur mu artık:lepi:

selam kızlarrrrr:teytey:
10 gün oldu girmeyeli istanbula gitmistim özledim valla sizleri
hep aklımdaydınız kimler yeni hamisler acaba cok merak ediyorum bilen varmı

nekadar çok yen arkadaşımız var maşallah hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. nekadar hzılısınız yaa 1 haftada bu ne değişim

yaaaa kıslar benım sag kasıgımda sankı bıset atıyo gıbı ama bole accıkta canımı acıtıyo....kasıkta lan batma sızce bole bısey mııı

SELAM KIZLAR
DÜN TEST YAPACAKTIM YA YAPTIRMADIM EŞİM BEKLEYELİM DEDİ AMA BEN DAYANAMADIM EVDE KANDİM YAPTIM SONUC NEGATİF DR UM KANDA BAKTIR DEMİŞTİ AMA BİLMİYORUM BEN KAFAMÇOK KARIŞTIfisfisfis
4 GÜN GECİKTİ HALADA YOK YOGUN AKINTIM VAR VE KARNIM ŞİŞ GÖGÜSLERDE HİÇBİRSEY YOK ADET GÜNÜMDE LEKELENMEM OLMUŞTU KESİLDİ
MORALİM ÇOK BOZULDU OLSAYDI İDRARDADA ÇIKARDI YOK DEMEKKİ EŞİM CUMAYA KADAR BEKLEYELİM DEDİ
BEN ONDAN GİZLİ YAPTIRSAMMI DİYORUM BİLMİYORUM :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…