Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylancım merhaba benimde sekizinci ayımdı bu ay bende yumurtlamada yavaşlık var ama oda kilo almadan daha olmadı ama inşallah en kısa zamanda allah hepimize versin :Saruboceq:

Merhabalar canım inşallah bende klomen kullanıyorum bu ay sen gittinmi dr.a

Kızmak değilde üzülüyorum üzülmelerine akkanarya 5.ayı umudu bitmiş filan yazma beni dedi de o yüzden üzülüyorum :mymeka:

daha demin taze hamie olan dayımın eşiyle konuştum kız hiç kasıntı değil valla
oh ne güzel 5 haftalıkta hamile
Allah bizlere de nasip etsin
kızlar bir de o çin takvimine göre hamile kalmış..(3 ay çalışma sonunda hamile kalmış)
bu çin takvimi nasıl oluyor???biri bana açıklarmı???

hamile kalmadan önce hep bu sayfayı takip ediyordum..imdi hamileyim ama niyeyse hiç hamile sayfalarına girmiyorum niyeyse :))

hamile arkadaşlar size bişey sorucam yaa; ben 8 haftalık hamileyim.. kontrollerimede gidiyorum çok şükür bi sorunum yok.kalp arışınıda duyduk... ama normalde karnımızın büyümesi 4.aydan sonra mı başlıyo... benim karnım birazcık şiş,dışardan bakıldığında hemen anlıyolar hamilemisin diyolar..doktorada sormadım..önemsemedim ama bugün bi arkadaş dedi...sen sanki 2 aylık deil de 3,4 aylık gibi karnın dedi.. sizlerde durum nasılll

yiine beni duyan yok bir de bana kızıyorsunuz
dikkat çekmek falan istiyormuşum diye
ben gidiyorum hepinize hayırlı günler

ceylancım ben doktora gittim bana glifor diye şeker ilacı verdi birde folikasit verdi. Glifor seni düzene sokar hamile kalınca gel dedi bilmiyorum

arasıra beni de görmüyorlar canım olur böle şeyler topik kalabalık eeeeeee nasılsın tatlışşşşşşşşşş

arasıra beni de görmüyorlar canım olur böle şeyler topik kalabalık eeeeeee nasılsın tatlışşşşşşşşşş

ii sayılır işte adetime 10 gün var ama işte
bende salak salak düşünüyorum işte ne olsun...
sinirimden kendi kendimi yiyip oturuyorum..

slm kısslar

guldeciğim çin takvimini sormuşsun benim bildiğim cinseyetini ayarlamak için batıl bi inanç dur adresini bulayımda vereyim

yaşını ve hamile kaldığın ayın keşiştiği yerdeki cinsiyet çocuğunun cinseyeti olacakmış öyle diyolar :)))))))) ama allah bilir tabiki

yaşını ve hamile kaldığın ayın keşiştiği yerdeki cinsiyet çocuğunun cinseyeti olacakmış öyle diyolar :)))))))) ama allah bilir tabiki

bir tanıdık öyle hamile kalmış yani o takvime göre
ve onun tüm ailesi de böyle hamile kalmış ve hepsinin tutmuş bende
inanmam böyle şeylere ama o öyle deyince bir bakayım dedim
sanki hamile kaldım da çin takvimi kaldı...

kızlar ben azcık uzanıcam acayip üşüyorum dizimde var onu izliyim sayfayı açık bırakcam burdayım sanıpta yazmıyon demeyin.. muckkk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…