Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylan kızz ne yarı hemşerisi ikimiz de istanbulluyuz ve kütahyaya gelin geldik -tatlicadiarzu-
bizden has hemşeri mi olur :roflol:

Evet bitanem İkimiz has hemşerim :sm_cool::sm_cool:Arkandan geliyorum Kasım annesi olacağım kararlıyım Allahın izniyle sağlıklı olsun yeter :sm_cool::sm_cool:

ebruşko sen çatlatma iğnesi olmadınmı erken yaptın testi bekle o çok etkiliyor hormonları

sağolun arkadaşlar ama düşünmeden edemiyom bakalım inşallah tutmuştur cuma günüde kan testi yapmıştım oda 3.58 çıkmıştı

severcim havuc suyunu yapmiyoruz, cunku sigara ve icki kullananlar yapmiyormus, zararliymis..esim sigara kullaniyor
ceylancim ben hsg cektirdim, narkoza gerek yok...5 dk lik olay zaten...regl sancisi kadar

Ebruşko bekle canım 3.58 negatif geçen bir arkadaşımızın 5.45 çıktı çatlatma iğnesi yükseltiyor

ebruşko heyecanlısın ama madem iğne vurdundun o zaman bekliyeceksin seni yanıltmasın olurmu bekle biraz daha

severcim havuc suyunu yapmiyoruz, cunku sigara ve icki kullananlar yapmiyormus, zararliymis..esim sigara kullaniyor
ceylancim ben hsg cektirdim, narkoza gerek yok...5 dk lik olay zaten...regl sancisi kadar

canım çok saol inşallahh dün şırıngayı görünce çok korktum dr.umda diyorki sen ultrosona dayanabiliyorsan buna hayli hayli dayanırsın diyor..:1hug:

aaaaaa evet ya doğru sölemiştin bende yapamam zaten ameliyat işini ne yaptınız yaptırcakmısınız

ada çayı ne işe yarıyomuş sanki öyle bişey oudum önceki sayfalarda

kaliteli yumurta oluyor ben onada başladım yine ben elimden geleni yapıyımda gerisi Allahın t akdirine kalmış adetin 3-4 günü başlayıp sadece yumurtlama dönemine kadar devam etmen gerek hamile kalırsan riski var:1hug:

bukett ben hala tedavideyim klomene başladım bugün
Meleğim nasıl artık seni sormuyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…