Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben kendi namıma usandım artık diyebilirim her ay aynı stressi yaşamaktan çok hırpanalnıyorum.bugün doktorla da konuşacağım gerekirse bırakmayı düşünüyorum 2,5 üç senedir yetti . zaten iyice kartlaştım.

kimsecikler kalmamis... kizlaaar ya benim bugün adet olmam lazim..ama olmadim daha.. iki gün lekelenmem oldu.. kasigim agriyor..ama baskada bisey yok.. gelmez insallah kirmizilar.. sizi cok seviyorum.. hepimiz anne oluruz insallah en kisa zamanda..

kimsecikler kalmamis... kizlaaar ya benim bugün adet olmam lazim..ama olmadim daha.. iki gün lekelenmem oldu.. kasigim agriyor..ama baskada bisey yok.. gelmez insallah kirmizilar.. sizi cok seviyorum.. hepimiz anne oluruz insallah en kisa zamanda..

hadi canım inşallah. benim en büyük belirtim kasık batmasıydı. bugünü de atlatırsan yarın sabah bir test yap bence.

slm arkadaşlar kasıklarda kasılma oluyor mu hamilelik belirtilerinde

kızlar bende kasık ağrısı değilde hani böyle adet olacakmışım gibi çok hafif sancı gibi bişey gelir giderdi...tabi herkeste farklıdır bu..daha 8 haftalık hamileyim..

allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatdırsın..en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin..

arkadaşlar bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün regl günüm ancak gelen giden yok,
düne kadar bişeyim yoktu dün gece çok fena bulantım ve kusmam oldu yani neredeyse hastaneliktim,
bu gün mide bulantım devam ediyor ve çok halsizim bacağımda çekilme var kasıklarımda da hafif hafif ağrılar bazen çok şiddetleniyor birde çok gaz sancısı çekiyorum, ben hamiş olabildiğimi düşünmüyorum nedense bu belirtilerle olurmu bilmiyorum birde, 1,5 haftadır normalden daha sıcak vücudum, ateşimi hiç ölçmedim, artık o kadar çok şey denedimki birşeyleri takibet etmekten bıktım.. aranızda hamile kalıp bu tür belirtiler yaşayan varmı?? yoksa hastamı oluyorummm:KK43:((

canım benim herkeste belirtiler farklı oluyo kasık ağrısı yaşayan hamilelerde var tabiki ama şunu da bilmeliyiz ki; hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirinin aynısı nerdeyse,bu yüzden hamileliğin en kesin belirtisi,adet gününü beklemek olmadığında test yapmaktır..yoksa her ay bu belirtiler sizleri yanıltabilir ve üzebilir...lütfen kendinizi strese sokmayın rahat olun.. canım benim,bende çok düşünürdüm her ay herşeyi takip eder dururdum..ama rahat olmak en iyisi ve en yararlı olanı...

arkadaşlar bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün regl günüm ancak gelen giden yok,
düne kadar bişeyim yoktu dün gece çok fena bulantım ve kusmam oldu yani neredeyse hastaneliktim,
bu gün mide bulantım devam ediyor ve çok halsizim bacağımda çekilme var kasıklarımda da hafif hafif ağrılar bazen çok şiddetleniyor birde çok gaz sancısı çekiyorum, ben hamiş olabildiğimi düşünmüyorum nedense bu belirtilerle olurmu bilmiyorum birde, 1,5 haftadır normalden daha sıcak vücudum, ateşimi hiç ölçmedim, artık o kadar çok şey denedimki birşeyleri takibet etmekten bıktım.. aranızda hamile kalıp bu tür belirtiler yaşayan varmı?? yoksa hastamı oluyorummm:KK43:((

HamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz:Saruboceq:

ben burda kimseyle paylaşamdıklarımı sizlerle paylaştım ve sizleri çok sewdim bilyrm bazı konuları çok abarttım verdiğim rahatszılıktan dolayı özür diliyorum uzun süre sizi rahatsız etmiycem kendiznize ii bakın inşllh bi gün hamiş olursam size haber wericem inşllh hepiniz hamiş olursunuz hayırlısıyla:a015:

ben burda kimseyle paylaşamdıklarımı sizlerle paylaştım ve sizleri çok sewdim bilyrm bazı konuları çok abarttım verdiğim rahatszılıktan dolayı özür diliyorum uzun süre sizi rahatsız etmiycem kendiznize ii bakın inşllh bi gün hamiş olursam size haber wericem inşllh hepiniz hamiş olursunuz hayırlısıyla:a015:

ne oldu güzelimm nereye yaaa inşallah hepimiz hamiş olcaz tabiiiyasakkelime:1hug::enbuyukkk:

X