Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

walla bnm gnm dündü hala bişey yok ama akşam daynamdım test yaptım meraktan tek çizgi çıktısenağlama

walla bnm gnm dündü hala bişey yok ama akşam daynamdım test yaptım meraktan tek çizgi çıktısenağlama

canım sakın üzülme daha zamanı var kaç kere diyolar burda idrar testi yanlış çıkabilir biraz sabır bikaçgün daha bekle bakalım gelmezse o zaman tekrar yaparsın tama ama inş hamilesindiryerimseniben

canım sakın üzülme daha zamanı var kaç kere diyolar burda idrar testi yanlış çıkabilir biraz sabır bikaçgün daha bekle bakalım gelmezse o zaman tekrar yaparsın tama ama inş hamilesindiryerimseniben

inşllh hep kendi kenidme söz werdim 4 gün daha olmaszm ozamn yapıcam diye burda da syledim ama daynamadım

canım anlıyorum emin ol ama herseyin başı sabır buda bizim sınavımız tamam bakalım sınavımızdan kaç alıcaz hemen ümitsizliğe kapılma olurmu herşeyde bi hayır vardır

gunaydin arkadaslarrr
severr nasil gidiyor canim calismalar, guleceksin calisma dedigime ama

daha uyanamadık galiba benimde gögüslerim acımaya başladı kırmızıların gelmesi yakındır aslında 7 mart ama geçen ay 21 günde geldi bu ayda öyle olursa herhalde cumaya gelicek :)))) neyse şükürler olsunki erken ve geliyo yani oda bi lütuf benim için :))))

gunaydin arkadaslarrr
severr nasil gidiyor canim calismalar, guleceksin calisma dedigime ama

çalışmalar iyi gidiyo canımkaydirigubbakcemile3

ama ben hastalanacağım benim gögüsler şişti ve acıyooooooooo :)))))
canım inş sen hamişsindirde kendime sevinmiş kadar sevinirim inş inş inş inş:Saruboceq:

bu arada senin nasıl gidiveriyo hımmmmm yediriyonmu bademleri enişteme içiyonmu havuç sularını bakim :)))))

Bozocuğum kendini bi rahat bırak geleceksede gelsin tamam sıkma ve düşünme üşütmüşte olabilirsin havalar malum soğuk tamam

ebruşko sende hoşgeldin nasılsın

Dün Dr.gittim Tek yumurta şansı azaltırmış Benim sadece Sağ tarafımda tek yumurtam vardı o yüzden yumurta oluşması için klomen verdi Çarş günü hastaneye gideceğim yine rapor çıkartılacak çatlatma iğneside olacağım kahverengi kokulu akıntı ise iltihapmış o yüzden ilaç verdi ve en önemliside hsg için birkaç gün sonra randevu alacağım malesef ilaçlı narkossuz olacağım Eşimdende tahlil istedi bu aya bomba gibi gireceğim..İnşallah...

Günaydın tatlı hamiş adayları nasılsınız a.s.

yeni hamiş varmı sürekli takip edemiyorum da, merakımda cabası...

Rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sevimli bebişler verecek inş.

Günaydın ceylan senin adına çok sevindim allah dermansız dert vermesin inş herşey yoluna girecek

fatima38 sanada günaydın canım vallahi dünki hamişler var elimizde başkada yok dünküleri bilmiyosan onlar mart 09 ve caycay buarada sen nasılsın nasıl gidiyo

Peki ceylancığım tek yumurtayı ancak doktor anlayabiliyo değilmi zaten kaçtane yumurtlamamız normalmişki merak ettim bendemi acaba doktora gitmeye başlasam ne dersin bana yaramı yaktıktan sonra 5-6 ay sonra gel demiştide 3 ay oldu ne yapsam acaba

Günaydın kıslarrrrrrr

ceylancım bu ay çok hareketli olacak senin için ve müjden gelecek inş neden hsg narkozsuz onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…