Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ne haber kızlar kusura bakmayın kızlar işlerim yoğun giremiyorum biraz sizleri özledim ama hamişler bebeklerinize ve kendinize iyi bakın hamiş adayları ssizde sıkı çalışın oldumu öptüm hepinizi

Figenk24 Tebrikler cankuşumm içim içime sığmıyor anlat kızlara belirtilerini

ceylancım cok teşekkürler evet kütahyanın melegi geliyor ama bir sonraki ay biliyorum arkadaşı gelecekkk :CüvCüv:

ve figencim seni de çok kutluyorum ve biliyodum bu ay olacağını sana da söyledim rüyasını görmüştüm çünkü bitanemm

kızlar ya sanırım benim belirtiler yumurtlama belirtisi gibi ammma velakin,şöyle bir durum var,
eğer yumurtlama döneminde isem neden(afedersiniz)akıntım yok?????bir kaç gündür yok akıntım?????

kızlar akşama misfirlerim var ama ben buradayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkes yine dağılmış..sesimizi duyan kalmamış eee herkesin iş gücü var yanii..değil mi??

merhaba kızlar benım kırmızılar geldi zaten gece sancımdan uyuyamadım sabah uyanır ıyanmaz geldiler yine artık hiç umudum kalmadı hamileliğe ne olacaka diyip dururyom

5 ay biti kızlar artık ne yapacağımı şaşırdım ağlıyamıyorum bile akşam eşme yine diyecem adet oldum diye

akkanarya yeni tarihin ne canım uzulme liste nasıl martta kedılere yetişeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…