Günaydın ceylan senin adına çok sevindim allah dermansız dert vermesin inş herşey yoluna girecek
fatima38 sanada günaydın canım vallahi dünki hamişler var elimizde başkada yok dünküleri bilmiyosan onlar mart 09 ve caycay buarada sen nasılsın nasıl gidiyo
Günaydın ceylan senin adına çok sevindim allah dermansız dert vermesin inş herşey yoluna girecek
fatima38 sanada günaydın canım vallahi dünki hamişler var elimizde başkada yok dünküleri bilmiyosan onlar mart 09 ve caycay buarada sen nasılsın nasıl gidiyo
Dün Dr.gittim Tek yumurta şansı azaltırmış Benim sadece Sağ tarafımda tek yumurtam vardı o yüzden yumurta oluşması için klomen verdi Çarş günü hastaneye gideceğim yine rapor çıkartılacak çatlatma iğneside olacağım kahverengi kokulu akıntı ise iltihapmış o yüzden ilaç verdi ve en önemliside hsg için birkaç gün sonra randevu alacağım malesef ilaçlı narkossuz olacağım Eşimdende tahlil istedi bu aya bomba gibi gireceğim..İnşallah...
Canım bence 3 ay yeterli müddet bende de yara var şuan için bebek en önemlisi dedi o yüzden birkaç ay sonraya bırakıyorum dedi vajinal ultrosonla anlaşılıyor yumurtalıklarının durumuPeki ceylancığım tek yumurtayı ancak doktor anlayabiliyo değilmi zaten kaçtane yumurtlamamız normalmişki merak ettim bendemi acaba doktora gitmeye başlasam ne dersin bana yaramı yaktıktan sonra 5-6 ay sonra gel demiştide 3 ay oldu ne yapsam acaba
Canım benim hsg yani rahim filmi kiminde çok ağrı yapıyormuş o yüzden narkozlu istedim o hayır dedi inatçı bir doktorum varGünaydın kıslarrrrrrr
ceylancım bu ay çok hareketli olacak senin için ve müjden gelecek inş neden hsg narkozsuz onu anlamadım
merhaba bayanlar :1hug: nasılsınız bakalım? ne durumda belirtileriniz
size uğur getireyim dedim :CüvCüv:
gelmişken belirtilerimi yazayım belki faydası dokunur size
benim kasıklarım battı bir de göğüslerimin kahverengi kısımları genişledi o kadar. ceylan arkadaşımdan allah razı olsun bana çok destek oldu adet görmeyi beklerken :1hug: ben hissettim dedi hamilesin dedi ve hakkatten de doğru çıktı söylediği a.s. hatta ilk doktor randevumda yanımdaydı bile canımm arkadaşım :1hug:
bir de ben hamile kaldıgım ay adetimden yumurtlama günüme kadar adacayı içmiştim bana faydası oldu. denemeyenler denesin derim yerimseniben
hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerinizi kaydirigubbakcemile5
merhaba bayanlar :1hug: nasılsınız bakalım? ne durumda belirtileriniz
size uğur getireyim dedim :CüvCüv:
gelmişken belirtilerimi yazayım belki faydası dokunur size
benim kasıklarım battı bir de göğüslerimin kahverengi kısımları genişledi o kadar. ceylan arkadaşımdan allah razı olsun bana çok destek oldu adet görmeyi beklerken :1hug: ben hissettim dedi hamilesin dedi ve hakkatten de doğru çıktı söylediği a.s. hatta ilk doktor randevumda yanımdaydı bile canımm arkadaşım :1hug:
bir de ben hamile kaldıgım ay adetimden yumurtlama günüme kadar adacayı içmiştim bana faydası oldu. denemeyenler denesin derim yerimseniben
hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerinizi kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar az önce tes yaptım evde görünmeyecek kadar silik çktı acaba hamilemiyim
aşkım günaydın senin adına sevindim inşallah herşey yolunda gider bitanem hsg hiç korkma bende 2 ay önce çektirdim.kısa sürüyor bir şey anlamıyorsun zaten.sen haklıymışsın hastlandım bende bugün öğleden sonra doktora gideceğim sanırım banada ilaç verecek.
canım hayırlı olsun minikin allah sağlığıyla kucağına almayıda nasip eder inş. bizlerede dua edersin dimi ceylan herkesin yardımına koşuyo allah ondan razı olsun hem bize umut oluyo hem kendine :))))
arkadaşlar az önce tes yaptım evde görünmeyecek kadar silik çktı acaba hamilemiyim
inş ebruşko ya adetin gecikmişmiydi ?
adetime daha var 3yada4 martta olcam
adetime daha var 3yada4 martta olcam