kimsecikler kalmamis... kizlaaar ya benim bugün adet olmam lazim..ama olmadim daha.. iki gün lekelenmem oldu.. kasigim agriyor..ama baskada bisey yok.. gelmez insallah kirmizilar.. sizi cok seviyorum.. hepimiz anne oluruz insallah en kisa zamanda..
slm arkadaşlar kasıklarda kasılma oluyor mu hamilelik belirtilerinde
arkadaşlar bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün regl günüm ancak gelen giden yok,
düne kadar bişeyim yoktu dün gece çok fena bulantım ve kusmam oldu yani neredeyse hastaneliktim,
bu gün mide bulantım devam ediyor ve çok halsizim bacağımda çekilme var kasıklarımda da hafif hafif ağrılar bazen çok şiddetleniyor birde çok gaz sancısı çekiyorum, ben hamiş olabildiğimi düşünmüyorum nedense bu belirtilerle olurmu bilmiyorum birde, 1,5 haftadır normalden daha sıcak vücudum, ateşimi hiç ölçmedim, artık o kadar çok şey denedimki birşeyleri takibet etmekten bıktım.. aranızda hamile kalıp bu tür belirtiler yaşayan varmı?? yoksa hastamı oluyorummm((
yamansak ne haber gülüm
ben burda kimseyle paylaşamdıklarımı sizlerle paylaştım ve sizleri çok sewdim bilyrm bazı konuları çok abarttım verdiğim rahatszılıktan dolayı özür diliyorum uzun süre sizi rahatsız etmiycem kendiznize ii bakın inşllh bi gün hamiş olursam size haber wericem inşllh hepiniz hamiş olursunuz hayırlısıyla:a015: