Psikolojik olarak aslıcım
Dün bi akrabanın gelinide gittik doğum yaptı 1 ay oldu gözaydın demeye...O da bebeğe 'gel annem seni emziriyim' dedikçe göğüslerim sancıdı
kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi, eve kendimi nası atacağımı şaşırdım...Bi de 5 yıl önce ablamın eşi eniştem vefat etti dün onun doğum günüydü, çok severdim abimden bile yakındı bana...Gece rüyamda gördüm etkilendim, üst üüste geldi...Bugünde ağlıyorum ara ara ama düne göre daha iiyim canım...
bazen olurr canım öylee hepimizi yaşıyoruz dönem dönem sıkma kendini ama bacım ağlayacak olursan tutma içine atma sakın yoksa daha beter olursun allah korusun çünkü her hastalığın başı yaşadıklarını içine atmak...ama yapma böyle bizimde göğüslerimiz süt dolacak bebişlerimiz doya doya içecek canım benimmm
rabbim daha fazla başkalarının bebeklerine baktırmasın inşallah canım yaaa...bu arada başınız sağolsun allah geride bıraktıklarına ömür sağlık versin inşallah yaşadıkça başımıza geliyor işte türlü türlü şeyler ama mecbur ayakta kalıyoruzz.allah geçn ölüm vermesin inşallah:26::26: