- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 42
günaydın kızlar ii haftalar, nasılsınız???
Cnm senin kanaman durdumu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lifoscum dündü geçmemişti daha ama bugün adet günüm tekrarladık 100 olmuş ya ne bilim dr normal diyor ama burda okuyorum adet gününde çok yüksek çıkanlar var ama düşük olup normal katlananlarda var anam bide burda herkes doktor olmuş her kafadan bir ses çıkıyor ne bilim dr önemli olan katlanması degerin diyor kafam karıştı
tek çizgiye düştün mü canım yaa ii bari...Bak demekki testler bozuk değilmiş bacım sen erken yumurtluyomuşsun :) hadi bakalım inş bu ay senden de güzel haberler alacaz aslıcım
ayyy evet ayşecim tek çizgiyi gördüğüme bu kadar sevineceğim aklıma bile gelmemişti vallabakalım ya erken yumurtladım yada benim yumurtalar kafayı yediii ne zamn yumurtlayacaklarını şaşırdılarhayırlısı bee bacım ne deyim...sen napıyosun kanama durumun nasıl ayşecim??
aşşkolsun. pek eski sayılmam ama ben de lifosum aslım nerede diyordum...
insan bi mesaj atar yavvv
günaydın kızlarrrrrrr dularınız için allah razı olsun herkese çok teşekkür ederim cuma günü değerim çok güzel katlamış doktorum 23 mayısa gün verdi inşallah sorunsuz bi şekilde o güne kadar kadar bişey olmaz ve bebeğimi görürüm..yine sizin dularınıza ihtiyacım olacak iyiki varsınız sizler benim ailemden birileri oldunuz hepinizi merak eder oldum allahım inşallah hepimizi anne yapsın sağ salim kucağımıza alalım göbişlerimizi doldursun AMİN :)
günaydın canım,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür
günaydın canlarım
geçen hafta bugün gittik doktora.
kesenin içinde bebeişimi gördüm. karnımdan baktı. kalp atışı da başlamış çok şükür.
siz neler yapıyorsunuz?
Günaydın kendi adıma söylemem gerekirse gezmekten bitkin düşmüş biri olarak yinede haftaya iyi başladım sayılır. Nasılsın canım. Kanaman durdumu?
Sanada günaydın tatlım:80:
Cnm senin kanaman durdumu??
ohh ne güzel gez tabiimis gibi :) Bende iiyim canım hamdolsun...perşembe diyetisyene gitmeye başladım diyetteyim şuan ama kadın kilo aldırma diyeti mi verdi ne çok geliyo yiyemiyorum...kanamamda artmıştıya azaldı canım ama geçmedi...Yoğunlekelenme gibi...Bugün arayacam dr.umu öğle arasında...
Canım ihmal etme, bide kan değerlerine baktır arada. Sürekli kanaman oldu hem kanın ordan azaldı hemde diyete başladı bazı vitaminlerde eksiklik vs bişey olur. Hasta olursun allah korusun. kendine çok çok iyi bak bacım. Sağlık hiç bişeye değişmez
Ay çok geçmiş olsun deryacım neler atlatmışsın...Bi daha bi sorun olmasın inş bebeğine de sana da...Çok dikkat et kendine...
sağol canım,çok şükür geçti,senin kanaman neden durmuyomuş,önlemek lazım değil mi,serum falan gerekir çok kan kaybettiysen,sana da geçmiş olsun canm
günaydın canım,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür
deryacım canım çok geçmiş olsunnn bir daha yaşamazsın inşallah bu üzücü olayları ilk ve son olsunn dikkat et kendinee canımm gerekirse 2-3 hafta daha rapor al hiç bişey bebeğinden önemli değil canım yaaa
iyiyim çok şükür canım ya,geçti sonunda 16 gün yattım,yeter gari,ama kendimi hiç yormuyom zaten 1 aydır kociş yapıyo işleri,3 ay dolana kadar da karışmayacam işe güce:79::79:
evet boşver amannn yapsınlar azcık acımakkk yokkkkkkkbiz yaparken iyiydi işte en azından empati kurmayı öğrenirler belki kız derya burnunu sürt biraz ayy şurda toz mu kalmış hayatım deayyy çok mu kötüyüm nee acaba:)))))şaka bir yana tabi de dinlen canım yaaa bol bol dikkat et
kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı benden çok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı benden çok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
zaten benimki çok titiz,yaptığını da iyi yapar,şimdi akşam için bişeyler ayarıyo,yıl dönümümüz bugün,geçen sene bugün evlendik
ayy süper deryacığım geçen sene 2 kişiydiniz bu sene 3 kişi kutlayacaksınız desene darısı benim başıma inşalallah bende temmuza kadar hamile kalırsam eşime en güzel hediyeyi vermiş olurum sanırım hemde kendime en güzel doğum günü hediyemiallah hiç ayırmasın sizi inşallah
canım geçmiş olsun. sakın üzülme ne olur bitanem. Üzülme. Ne kadar büyük bi acıdır ben bilirim. İçin acıyo ama inan geçicek bitanem. Yakındada meleğin kardeşini gönderir sana. Ne olur üzülme bitanem, çok geçmiş olsun
canımm çok ama çok geçmiş olsun bu kelime bile hafif kalır biliyorum cümle kurmakta zorlanıyorum şu anda inan bana ağlamak geliyorsa içinden sakın sıkma kendini ağla canım yoksa başka türlü acında hafiflemez içindekileride atamazsın..ama şunu unutma bir gün meleğini kucağına alacaksın allahın izniyleeee..tekrar geçmiş olsun canımmm
rengarekn çok geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm canım gerçekten ama ne yazıkki hayat bize bööle kötü sürprizlerde yapabiliyo acını paylaşıyorum bende allahın izni ile sana en yakın zamanda bir melek daha nasip etsin rabbim...kendini çok yıpratma zor ama en azından sağlam durmaya çalış önüne bakmak için diren tekrar çok üzgünüm çok geçmiş olsun...
geçmiş osun canım,ne denir ki,ama sağlıklı değildi demekki yoksa düşmezdi,herşeyde vardır bi hayır,kendiiğinden düşmesi kürtajdan daha iyi hem,Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler versin hepimize
hepiniz çok saolun kızlar.. tekrar olsa bile aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor.. yarın yine doktora giidicem.. doktorumu değiştirdim..bakalım ne diyecek.. ilk bebeğin düşük olması sorun yaratıyor mu? yaşayanınız var mı? Allah kimseye yaşatmasın..amin